Stroke végzett Luke Perryvel – 52 évesen

Mi történhetett vele?

Mindenkit meghökkentett a szomorú hír: az ismert színész, Luke Perry elhunyt – mindössze 52 esztendősen, agyvérzésben. A Beverly Hills-sorozat sztárját otthonában érte a stroke.

Agyvérzést kapott és meghalt a Beverly Hills 90210 sorozat népszerű színésze. Luke Perry Dylan McKay szerepében vált ismertté, sokan rajongtak érte. A színész fájóan fiatalon hunyt el „masszív stroke” következtében – tudatta közleményben a családja. Mindössze 52 éves volt. Luke Perry szerettei körében hunyt el, két gyermeke, Jack és Sophie, a menyasszonya, szülei és lánytestvére, de közeli barátai is jelen voltak.

A család nagyra értékelte a világ minden tájáról érkező támogatást és imákat – de ahogyan az ilyenkor természetes, a magánélete tiszteletben tartását kéri ebben a nagyon nehéz időszakban. Egyelőre nem közöltek további részleteket” – áll Arnold Robinson publicista közleményében.

Luke Perry Fotó: 123rf.com

Luke Perry múlt héten került kórházba, miután kaliforniai, Sherman Oaks-i otthonában összeomlott.

Egészségügyi állapotáról érdemes tudni, hogy 2015-ben nyilvánosságra hozta: vastagbelében elődaganatos növekedést találtak. Akkor elmondta, hogy megváltoztatta étrendjét, leszorította a vörös hús fogyasztását, több halat, gabonát, rostot eszik. Másokat is arra biztatott, hogy mielőbb vizsgáltassák ki magukat. A Beverly Hills 90210 sorozat előtt Luke Perry szappanoperákban vált ismertté, a Loving és az Another World című alkotásokban csillogtatta meg tehetségét.

Utoljára Archie apjaként láthattuk a Riverdale című drámában. Luke Perry halála egykori kollégáit is mélyen megrázta. Beverly Hills-beli színésztársa, Shannen Doherty például azt nyilatkozta, egyszerűen nem tudja elhinni, hogy Luke nincs többé.

Forrás: Adrina - napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.