Soma: férfielengedési gyakorlat

Kedves lányok, asszonytestvéreim, nők! Egy egyszerű gyakorlatot hoztam ajándékba nektek. Ez nem az én találmányom, de belső meggyőződésem, hitem, hogy meg kell osztanom veletek tudásomat.

Ez egy ősi mexikói férfi elengedési gyakorlat, melyet Taisha Abelár: Absztrakt repülés c. könyvében olvastam. A könyvben található sok-sok gondolattal nem értek egyet, de ezt a gyakorlatot magam is kipróbáltam, és érzem az erejét. A régi mexikói asszonyok szerint, minden férfi, aki méhünkben hagyja a magját, az testünkben hagy egy láthatatlan „fénylő szálat”, melyen keresztül 7 éven át intenzíven, utána pedig enyhébben csapolhatja az energiánkat.

Az irodalom nem részletezi, de én azt gondolom, ez akkor áll fönn, ha a férfi nem szeretettel gondol ránk. Ezt ma elmeséltem a gyermekeimnek is, erre a fiam rákérdezett: ”és ha én nem gondolok negatívan arra a lányra? Ha szeretettel elengedtem őt?” Véleményem szerint akkor nincs jelentősége az egésznek, hiszen a földön minden probléma forrása a szeretetlenségből fakad. Egy rövid idézet a könyvből:

„A nők 7 évig hordozzák ezeket a fénylő szálakat, amelyek csak azután tűnnek, vagy halványodnak el. De legtöbbször az történik, hogy amikor a 7. év már majdnem lejár, az egész hadseregnyi szál, a legelső férfitól az utolsóig, olyan izgatottá válik, hogy a nőt ismét a nemi közösülésbe hajszolja. Ezután az összes szál újra életre kel erősebben, mint valaha, hogy tovább táplálkozzon a nő fényenergiájával újabb 7 évig. Ez egy soha véget nem érő körforgás.”

soma_4801

Hacsak te magad ki nem akarsz ebből szállni! A régi mexikói asszonyok ezt felismerve ilyenkor barlangokba vonultak (voltak, akik hónapokra, sőt évekre), és a következő gyakorlattal engedték el a fénylő szálakat: Felidézték a férfival kapcsolatos összes emlékképet, amit képesek voltak magukból előhívni. Minél jobban belementek az emlékekbe, annál több jött elő. Én azt gondolom, a mai felgyorsult világban egy-két óra alatt is meg lehet válni egy ilyen fény száltól, fontos a fókuszálni tudás, a csend (nincs közben mobilozás és TV, rádió a háttérben!).

Az egyszerű gyakorlatsor pedig a következő: megvan a fiú/férfi, akit el kívánsz engedni. Jobbra fordítod a fejed, és amint szép lassan balra fordítva szívod be a levegőt, elképzeled, hogy mindazt az energiát, amit nála hagytál, azt most visszaveszed. Amikor pedig balról jobbra fordítva a fejed, szívod be a levegőt, elképzeled, hogy mindazt, amit tőle kaptál, szeretettel visszaadod neki. A szeretettel a kulcsszó!

Hiszen csakis szeretettel lehet bárkit is elengedni! Mindaddig, amíg indulat van bennünk, harag, sértettség, rossz érzés, addig magunk csapoljuk a saját energiáinkat. A légzőgyakorlat alatt sorjában idézzük föl az emlékképeket, mindaddig, amíg úgy érezzük, már mindent földolgoztunk. Ezek után gondolatok és légzés nélkül gyorsan fordítsuk el a fejünket jobbról balra, majd vissza, mintegy befejezve a gyakorlatot. Én, amikor az első egynéhány férfit elengedtem, olyan megkönnyebbülést és energiatöbbletet éreztem, hogy szinte szárnyaltam.

Nyilván ez nem azt jelenti, hogy elfelejtjük az illetőt, vagy halványulni fognak az emlékek. Az emlékek épp úgy megmaradnak, csupán a negatív gondolatok általi energia-lecsapolás lehetősége szűnik meg, és mindenkihez visszakerülnek a saját energiái. Meglátjátok, hatalmas energiát ad, ha nincsenek bennünk rossz érzések mások iránt!

Forrs:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.