Siófokon nyaralt Majka és családja

Majoros Pétert „szabadságharcosnak” nevezte ki az egyik legnépszerűbb belföldi utazásokat értékesítő oldal, hogy felhívja a figyelmet arra: mindenki kapcsolódjon ki, pihenjen és tegye teljessé életét egy utazással, egy kellemes hétvégével. A rapper családjával együtt elsőként Siófokot és annak kedvelt szállodáját látogatta meg.

Majka a fellépései között néhány napot a Balaton partján lazult a családjával, mert mint bevallotta, velük szeret a legjobban kikapcsolódni. Ráadásul ahhoz, hogy feltöltődjön, és mindannyian együtt legyenek, messzire sem kell utazni.

majka es csaladja

„Ha tehetném, minden hétvégén Mariánnal és Hajnival lennék hármasban. Viszont a legtöbb fellépésem ezekre a napokra esik, ezért is igyekszem odafigyelni, hogy havonta egyszer töltsünk együtt legalább két-három napot. Szeretnék példát mutatni, hogy nem kell óriási vagyon és nagy erőfeszítés ahhoz, hogy elutazzunk egy jó helyre és együtt legyünk. Magam sem igénylem mindig a külföldi utazásokat, itthon is tökéletesen érezzük magunkat. A Balaton pedig a gyerek nagy kedvence, ahogy az enyém is” – mondta Majka, aki a Nemaradjle.hu arcaként és „szabadságharcosaként” az ország számos szálláshelyén népszerűsíti a szabadság és a kikapcsolódás fontosságát.

A rapper júliusban zenésztársával, Curtis-szel utazik el az augusztus 2-i Budapest Parkbéli koncertjük előtt néhány napra kikapcsolódni.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.