Péter Szabó Szilvi sokkoló kezeléssel menti meg a haját

Péter Szabó Szilvi hosszú haja a védjegyévé vált. Az énekesnő mindig nagyon szerette hajkoronáját, éppen ezért érintette rosszul, amikor egy fodrás leégette, és borzasztó állapotba került. Most egy drasztikus kezeléssel szeretné szebbé varázsolni.

“Az egyébként is vékony szálú hajam olyan állapotba került, hogy szinte már egy egyszerű hajbalzsam súlyától is eltört. Annyira törékeny, mint az árvalányhaj. Ezen szerettem volna változtatni, mert hosszú és erős hajjal érzem igazán jól magam. Így vagyok önmagam, és így is szeretnék megöregedni” – mondta Péter Szabó Szilvi a Best magazinnak.

A hormonális változás, a gyerekszülés, a kor, de akár pajzsmirigybetegség, gyulladás és egyéb egészségügyi okok is állhatnak annak hátterében, ha valakinek nem megfelelő minőségűek a hajszálai.

“Többek között azért is hordom szinte mindig copfban vagy befonva a hajamat, mert a 20 éves színpadi lét nagyban megváltoztatta az állapotát, ezen is segítünk most” – folytatja az énekesnő.

“Hat kezelésen vagyok túl, és egyszerűen imádom! A lecentrifugált véremet fecskendezték vissza a fejbőrömbe. Két-három hónap alatt fejti igazán a hatását, de már most nagyon látványos az eredmény, a novemberi NOX Aréna-koncertre lesz tökéletes, amire nagyon készülünk” – hangsúlyozza Péter Szabó Szilvi.

Olvasd el ezt is!

Visszérműtéten esett át Péter Szabó Szilvi

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.