Pásztor Anna kedvet kapott egy harmadik gyerekhez

A zöldre festett hajú lázadót, a maszkos, indián fejdíszes extrém frontembert és a boldog, kétgyerekes anyukát vitte piacra D. Tóth Kriszta az Elviszlek magammal legújabb epizódjában. A kocsiban ezúttal is csak ketten ültek: DTK és Pásztor Anna.

Hogyan válik szoptatós anyukából felvértezett vezérré a zenekara élén, miért kezdett lázadni tinédzserként, hogyan shoppingol anyósával a bécsi halálvárók gót boltjában, mi hozza ki belőle a „kapafogú tigrist”, hogyan éli meg a közönség elvárásait, és hogyan szülné meg harmadik gyerekét – többek közt ezekről mesélt D. Tóth Krisztának az Anna and the Barbies frontembere, Benji és Zoé anyukája.

A 13 éves Pásztor Anna nem értette miért kéne a közös focizás és bunkerépítés helyett az addig haver fiúkkal inkább moziba járni, pláne szerelmesnek lenni valamelyikbe.

“Furcsa volt az is, hogy amikor felvettem a tornadresszemet, belecsíptek a fenekembe, vagy fütyültek. Nagyon nem találtam a helyemet, nem voltam hajlandó ezen a húspiacon árucikk lenni. Rámentem ara, hogy valami mást vegyenek észre rajtam, ne az elsődleges nemi jelleget” – árulta el Anna.

A felnyírt hajú, bakancsos, kitűzőkkel kirakott lódenkabátos, gitáros-uszonyos lányra már gimnáziumban felfigyelt a csendes, visszahúzódó, ám szenvedélyesen verekedős „királyfi”, aki ma két gyerekének főállású apja.

Miatta ültem le 39 évesen, hogy átgondoljam mit is akarok: rájöttem, hogy ezt a férfit a világon a legjobban szeretem, ezért nem tehetem meg vele, hogy addig rázom a fenekem, amíg késő lesz… Láttam a baba nélküli Annát, 5-10 év múlva és az egy nagyon szomorú kép volt” – vallotta be a vadóc énekesnő.

Pásztor Anna, DTK-nak bevallotta, a kezdeti kétségek ellenére, nem bánta meg az anyaságot, sőt egy harmadik babát is bevállalna. Tenné ezt annak ellenére, hogy ma már nincsen sok ideje szoptatós anyukából felvértezett vezérré válni a színpadon.

“Koncertek előtt még teljes harci díszben megetetem Zoét, csak perceim vannak, hogy bekapcsoljam a play gombot. De elég közeli barátságban vagyok a primitív énemmel, így önazonos állapotban érkezem a színpadra.” – A lázadó Anna a színpadon él igazán tovább, de az is lehet, hogy jövőre már egy „brutálisan letisztult” Annát láthat a közönség. – “Büszke vagyok arra, amit a színpadon csinálok, de egyetértek azokkal, akik szerint Pásztor Anna nagyon sok… Lehet, hogy a jövő évi lecsupaszított énem nagyon pőre lesz, elengedem a kapaszkodókat és igazi szabadesés lesz belőle!

„A Pásztor Annával készült beszélgetés D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című műsorának legújabb epizódja, amely a WMN magazin You Tube csatornáján látható” 

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.