Óvszert és Chelsea-mezt kapott ajándékba a várandós Katalin hercegnő

Bizarr és nevetséges ajándékok sokasága árasztja el Katalin hercegnőt, akinek a legfrissebb hírek szerint akár már a héten megszülethet a gyermeke. A finn kormánytól óvszert, egy ékszerésztől pedig aranyból készült popsi krém tartót kapott a hercegi pár.

Óvszer a finn kormányzattól

Talán ennél is bizarrabb volt a finn kormányzat ajándéka, amelyet a napokban juttattak el a hercegi párnak. A dobozban, amelyet hagyományosan minden finn kismama megkap, a rugdalózótól, a fürdőlepedőtől, a hajkefétől és a körömollótól kezdve a hagyományos szövetpelenkán át minden megtalálható volt. Sőt, még annál is több, hiszen a finn szociális minisztérium ajándékcsomagja egy csomag óvszert is tartalmazott. A hercegi pár szóvivője szerint a Kate és Vilmos „nagyon hálás volt a figyelmes gesztusért”.

Kötött kenguruk Ausztráliából

Ausztrália, amely a mai napig a Brit nemzetközösség tagja igencsak személyes ajándékkal készül az újszülött érkezésére. Nem kisebb személyiség, mint Ausztrália első női miniszterelnöke készíti saját kezűleg azt a kötött kengurut, amelyet az újszülött hercegnek szánnak.

„Bár köztársaságpárti vagyok, úgy vélem a hercegi pár élete része Ausztrália mindennapjainak” – nyilatkozta Julie Gilard, egykori miniszterelnök asszony.

Tizennyolc karátos popsi krém tartó

Egy ismert brit ékszerész, adta az egyik legképtelenebb ajándékot Katalin hercegnőnek a Dailymail beszámolója szerint. Theo Fennel, aki dolgozott többek közt Madonnának és Elton Johnnak is, most egy fehér aranyból készült popsi krém tartóval örvendeztette meg a leendő anyukát.

„Nagyon izgatott voltam, hogy elkészíthettem ezt az ajándékot, és biztos vagyok benne, hogy jó kezekben lesz a hercegi párnál” – nyilatkozta az ékszerész. A 18 karátos ékszer értéke megközelíti a négymillió forintot – írja az 1001reklamajandek.hu.

popsi krem tarto

Chelsea mez a nagybácsitól

Katalin hercegnő nagybácsija Gary Goldsmith már meg is vásárolta az ajándékát az újszülöttnek, ami nem más, mint egy apró kék Chelsea-mez a bab méretében.

„Mi mást vehetnék ennek a gyereknek? Mindent meg fog kapni az életben.” – nyilatkozta. -„Óriási Chelsea drukker vagyok, minden ismerős gyermekének valamilyen Chelsea ajándékot vittem. Briliáns ajándék lesz, már csak azért is, mert Vilmos herceg Aston villa drukker. Biztos vagyok benne, hogy viccesnek találja majd a dolgot.”

Szerencsepenny minden újszülöttnek

De nem csak a hercegi pár kap ajándékokat a születéskor. A Királyi Pénzverde bejelentette, hogy minden újszülött, amelyik a királyi pár gyermekével egy napon látja meg a napvilágot, ajándékban részesül. Egy ezüstből készült, egyedileg gyártott szerencsepenny lesz a jutalma valamennyi, jó időben születő angol újszülöttnek.

A hercegi pár már korábban kérte a brit állampolgárokat, hogy ne vásároljanak ajándékot az újszülöttnek, inkább fordítsák jótékony célokra az erre szánt összeget. Ennek ellenére a beszámolók szerint az elmúlt hetekben jelentősen növekedett az ilyen jellegű vásárlások száma a szigetországban.

Forrás: