Összefogott Madár Vera, Szebeni István és Szögeczki Ági

Az elmúlt hónapokban hazánkban sokszor és sokan bizonyították, a jó ügyek miatt képesek összefogni. Nincs ezzel másként Madár Vera, Szebeni István és Szögeczki Ági sem, közösen találták meg a módját annak, hogy együtt jót tegyenek. 

A három híresség amint lehetett ellátogatott a Katolikus Szeretetszolgálat Názáret Otthonába, és adományokat vittek: immunerősítő étrend-kiegészítőket az ott élő idős emberek számára.

Fontos számunkra a társadalmi felelősségvállalás, fontosnak tartjuk, hogy nemcsak magunkra, vagy a gyerekeinkre gondoljunk, hanem az idősebbekre, az elesettekre is” – kezdte István, a TV2 Tények műsorvezetője, akitől Madár Veronika vette át a szót. 

“Az idősek védelme az én egyik nagy szívügyem. Úgy gondolom, nem csak szeretni és tisztelni kell őket, hanem segíteni is, hogy minél hosszabb, és tartalmasabb életet élhessenek. Ezért hoztuk el nekik ezeket a gyógynövényekből álló étrend-kiegészítőket, amik jó ideje a mi egészségünket is védik. Ráadásul itt vagyunk a hazámban, ugyanis én is soroksári vagyok, ezért ez az egész külön öröm számomra” – magyarázta a Jóban Rosszban sztárja. 

Ágit, Istvánt és Verát összeköti az is, hogy megtapasztalhatták, milyen az, ha az egészségük cserben hagyja őket. Ezért is alkalmazzák mindhárman azt a gyógynövény alapú immunregeneráló kúrát, ami erősíti és visszaállítja a szervezet védekezőmechanizmusát.

Úgy nőttem fel, hogy anyukám és a nagymamám mindig azt tanították, bármilyen helyzetben vagyunk, ha tudunk segítenünk kell! Az idősek otthona most csak az első állomás, sokan jelezték, hogy elkel a segítség, így folytatjuk utunkat. Az elmúlt hónapok viszontagságai felhívták a figyelmemet arra, hogy mennyire fontos az erős immunrendszer, amiről mindenkinek magának kell gondoskodnia. Sőt, én még mindig erősítem magam, hiszen a kisfiam olasz apukájával még nem találkoztunk, így hamarosan vagy mi megyünk, vagy ő utazik ide, ezért próbálok mindenre felkészülni” – tette hozzá Ágica.

Forrás: Napidoktor.hu


Egy válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.