Óriási gonddal küzd Esztergályos Cecília

Ahogy több más település, Esztergályos Cecília lakóhelye is érintett a vízhiányban: szerda estére már két napot kellett kihúzniuk víz nélkül.

A művésznő éppen Szlovákiában dolgozott, mikor férje telefonált, hogy nem jön víz a csapból. Esztergályos ennek ellenére igyekszik nyugodt maradni.

„Ennél sokkal rosszabb dolgot is láttam már a világban. Sokkal kellemetlenebb lehet ez a sokgyermekes családoknak, időseknek. Aki el tud menni a lajtos kocsihoz, annak szerencséje van. Azt a fontos, hogy béke legyen és egészség, a többit pedig meg lehet oldani – mondta a művésznő a Blikknek.

Elmondása szerint náluk férje hozza a vizet két kannával.

„Hirtelen jött ez, nem számítottunk rá, én Szlovákiában játszottam, amikor az uram értesített róla, hogy nincs víz. Először úgy tudtuk, hogy kedd éjszaka ismét lesz, de egy csepp sem jött a csapból. Este lesz két napja annak, hogy folyóvíz nélkül élünk, és ki tudja, meddig áll fenn még ez a helyzet” – nyilatkozta szerda este a színésznő.

A mosakodást, mint a lappal megosztotta, meg tudják oldani: „egy ronggyal bevizezzük magunkat, és úgy mosakszunk” – árulta el, majd hozzátette: „a lavórral nincs baj. Igaz, régen nem azért használtuk, mert nem volt víz, csak nem volt más lehetőség” – emlékezett vissza Esztergályos.

Olvasd el ezt is!

Esztergályos Cecília: “Megváltás volt a műtét”

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.