Ördög Nóri néhány nyugodt percről álmodozik

Közel négy hónappal kislánya születése után Ördög Nórinak még mindig nincs könnyű dolga, Mici ugyanis nem az a tipikusan nyugodt, egy helyben ülő csöppség. A műsorvezető minden nap megküzd azért, hogy elcsendesítse a folyton síró babát, de a rengeteg áldozat semminek tűnik, amikor Mici hatalmas szemeivel anyukájára néz és közben bájosan mosolyog.

Nem könnyű az élet egy izgő-mozgó csöppséggel, pláne ha a kicsi egy pillanatra sem akar nyugton maradni sem a babakocsiban, sem a járókában, sem a kiságyban, sem az autóban – csupán anyukája ölében hajlandó visszavenni a hangjából. Ördög Nóri négy hónapos kislánya, Mici mindent megtesz azért, hogy szülei még csak véletlenül se unatkozzanak.

ordog nori

A boldog anyuka kismama blogjában örökített meg három történetet, melyekben bebizonyította, hogy Mici „sajtkukac  természetével” bizony nem könnyű megküzdeni. Nem véletlen, hogy Nóri a bejegyzést azoknak az anyukáknak ajánlja, akik „hozzá hasonlóan reménykednek abban, hogy elérkezik egyszer az az idő, amikor rá lehet bírni a kis izgő-mozgó méhecskéket arra, hogy 5 percig nyugodtan megüljenek az ölünkben, a babakocsiban, az autóban, a járókában, bárhol, hogy így aztán nekünk is jusson néhány perc béke és egy koffeinmentes csokis capuccino” – írja a kitartó kismama.

A kis Micit most már egy egész ország ismerheti, hiszen a napokban apukája, Nánási Pál egy meghitt fotósorozatot készített lányáról és feleségéről. A képeken látszik, hogy alig négy hónappal a szülés után Nóri bombaformában van, ráadásul segítsége is akad a csöppség körül, hiszen a család vizslája, Pityu állandóan szemmel tartja az örökmozgó Micit.

Forrás: