Ördög Nóri könnyeivel küzd minden altatásnál

Nánási Micinek kétség kívül nagyon jó dolga van: Ördög Nóri egy nemrég készült képet töltött fel vállalkozása, az Angyalműhely közösségi oldalára, ahol a csöppség boldogságtól sugárzó anyukája karjaiban pihen. Nóriéknál azonban nem megy minden ilyen zökkenőmentesen.

Ördög Nóri alig két hónapja adott életet első kislányának, Micinek. A gyönyörű műsorvezető láthatóan egyre jobban élvezi az anyaszerepet, ám azt nem tagadja, hogy olykor már ő is a könnyeivel küzd, amikor a csöppség nem hajlandó abbahagyni a sírást.

„Egészen addig nem is eszméltem, amíg először meg nem sajdult a derekam, és azt nem éreztem, hogy menten leszakad a karom. Azon kaptam magam, hogy az altatószeánszaink Micivel sokszor akár egy-másfél órásra is nyúlnak” – írta blogjában a népszerű televíziós.

Nóri bevallotta: olykor már a sírásig jut, amikor kislánya nem tud elaludni. Férjével, Nánási Pállal már minden praktikát kipróbáltak, amivel az altatás idejét lecsökkenthetnék, és egyelőre az altatódalok bizonyultak a legjobb módszernek.

„Kivettem a kiságyból, magamhoz öleltem, és amikor éreztem, hogy szinte azonnal szuszogva elernyed a kis teste a karjaimban, elsírtam magam: ezek szerint csak arra vágyott, hogy a közelemben legyen. És igen, olyan is van, hogy egyáltalán nem akar aludni…” – írta Nóri. Bár a kezdő anyuka sokszor érzi úgy, hogy a fáradtság miatt közel áll a síráshoz, ezek a pillanatok végül örömkönnyekben végződnek.

Forrás: