Ördög Nóri a TV2-n folytatja!

Hatalmas változások történnek Ördög Nóri életében: a műsorvezető gyakorlott anyukaként bánik kislányával, Micivel, közben második babáját várja – és ha mindez nem lenne elég, közben csapatot is váltott, és az RTL Klubtól a TV2-höz igazolt.

Ördög Nóra tizenhárom éve az RTL Klub egyik legkedveltebb arca, olyan műsorok vannak a háta mögött, mint a Kölyökklubb, a Csillag születik vagy az X-Faktor. Most azonban új korszak következik a televíziós életében, hiszen a konkurens csatornához, a TV2-höz igazolt.

„Sok szeretettel üdvözöljük Ördög Nórát. Vele újabb, fényes csillaggal gazdagodik a TV2 egyébként is kimagasló egyéniségekből álló műsorvezetői csapata. Stratégiánk meghatározó eleme az innováció, benne az újító műsorpolitika, melynek számos eredményét láthatják a nézők ősszel. Színes és izgalmas műsorkínálatunk Ördög Nórának is sok lehetőséget jelent műsorvezetőként. TV2-es karrierjéhez sok sikert kívánunk, születendő kisgyermekéhez pedig nagyon sok örömet és boldogságot” – mondta György Bence, a TV2 program és hírigazgatója.

Nóri több, mint egy évtizedes RTL Klubos pályafutással a háta mögött izgatottan néz szembe az új feladattal.

„Most minden tekintetben új korszak kezdődik az életemben. Nehéz döntés volt, de 13 év után úgy éreztem, szükségem van arra, hogy igazán megújulva térhessek majd vissza a képernyőre. Bár most még teljes erőbedobással a kisfiam születésére koncentrálok, nagyon várom az izgalmas kihívásokat egy új műsorban, egy új csapattal!” – mondta Ördög Nóra, a TV2 műsorvezetője.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.