Ördög Nóra: „Remélem, sikerül őszintén beszélnünk a szexről”

Ördög Nóra családja izgalmas időszakon megy keresztül, hiszen Mici most kezdte az ovit, Vencel pedig a bölcsit. Nóri bevallotta: büszkeséggel tölti el, hogy gyerekei gyorsan beilleszkedtek az új közösségbe.

Hazánk egyik legnépszerűbb műsorvezetője a fogamzásgátlás világnapjának apropóján egy kerekasztal beszélgetésen vett részt, és bár az ő gyermekei még kicsik, sokszor úgy érzi, nem lehet ezzel a témával elég korán foglalkozni.

„Nálunk még csak poén szinten van szó a gyerekek esetében a szerelemről, a barátaink húzzák azzal a férjemet, hogy biztosan majd vadászpuskával várja Mici udvarlóit, de nyilván korai még ezen komolyan gondolkozni. Ennek ellenére résen kell lenni, és nagyon szeretném, ha egy őszinte légkört tudnánk teremteni Palkóval együtt. Nem hiszem, hogy ne tudnánk majd beszélni akár a szexről, akár a fogamzásgátlás fontosságáról, hiszen én is úgy nevelkedtem, hogy a szüleimhez bármivel fordulhattam. Mi most is nagyon sokat próbáljuk beszéltetni a gyerekeket, úgyhogy remélem, ösztönösen kialakul majd bennük, hogy előttünk nem kell titkolózni. Ha összehasonlítom magam a férjemmel, akkor én vagyok a szigorúbb szülő, de a gyerekek mindig tudni fogják, hogy hozzám fordulhatnak – mesélte őszintén Ördög Nóra.

A műsorvezető izgalmas időszakon van túl, hiszen kislánya és kisfia egyszerre „repült ki” a családi fészekből.

„Szerencsére túl vagyunk a nehezén, Mici jól beszokott az oviba, Vencel pedig a bölcsibe, ami nekem is nagy nyugalom, mert szeretnek odajárni. Nagyon büszke vagyok rájuk, hogy már ilyen nagyok, és hogy sikerült beilleszkedniük, szeretik őket. Azért furcsa, hogy most nincsenek otthon vagy a férjem stúdiójában, de az az élet rendje, hogy a gyerekek elkezdenek önállósodni, és így én is tudok koncentrálni a feladataimra. Bár sokszor dolgozom esténként, arra mindig nagy figyelmet fordítottunk Palkóval, hogy maradjon egymásra időnk, így néha a nagymama, máskor a nagypapa vigyázott a gyerekekre, és ilyenkor mi is ki tudtunk kicsit mozdulni kettesben” – tette hozzá Nóri.

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.