Nincs rá szó – Bruce Willis visszavonul

Lesújtó hírt osztott meg  Bruce Willis lánya, Rumer Willis. Mindenki Dájhardja 67 évesen úgy döntött, hogy visszavonul a filmezéstől.

Ezt a döntést pedig szomorú okból kifolyólag kellett meghoznia, ugyanis komoly egészségügyi problémával diagnosztizálták.

Afázia, a beszéd zavara

Bruce Willis afáziával küzd: ez az összefoglaló megnevezése minden nyelvi zavarnak, amelyet valamilyen organikus agyi sérülés vált ki (például agyvérzés vagy fejsérülés), és a már kialakult nyelvi képességeket érinti – írja a Wikipédia. az afáziának számos fajtája létezik. Szenzormotoros, szemantikus, motoros és szintaktikai afázia: van, aki a beszédet vagy a szavak jelentését nem érti, másoknál a beszédkészség érintett, és van, akinél a mondatalkotás nem megfelelő, de ennek még további és kombinált változatai is léteznek. A kezelésben általában beszédterapeuta segítségét veszik igénybe.

A kezelésben általában beszédterapeuta segítségét veszik igénybe.

 

“Bruce csodás támogatóinak, mi, egy családként szerettük volna elmondani, hogy szeretett Bruce-unk egészségügyi problémákkal küzd és nemrég afáziával diagnosztizálták, ami hatással van kognitív képességeire. Ennek következtében, valamint hosszas gondolkodás után Bruce úgy döntött, hogy visszalép karrierjétől, ami oly’ sokat jelent neki.
Ez egy kihívásokkal teli időszak a családunknak, és hálásak vagyunk a szeretetért, együttérzésért és támogatásért. Erős családi egységként haladunk tovább előre, és ebbe szerettük volna bevonni rajongóit is, mert tudjuk, mennyit jelent nektek, és ti neki. Ahogy Bruce mindig mondja, “Érezd jól magad”, és mi együtt ezt tervezzük tenni.

Szeretettel,

Emma, Demi, Rumer, Scout, Tallulah, Mabel & Evelyn

Az egész család együttes erővel támogatja a színészt, nemcsak jelenlegi felesége, de volt neje, Demi Moore is mindenben mellette áll. Azt, hogy milyen mértékű a betegsége, valamint hogy hogyan alakult ki nála, nem tudni.

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.