Németh Kristóf és kisfia „pasis” hétvégével kezdte a vakációt

A Fórum színház népszerű tulajdonosa, Németh Kristóf és fia igazi „férfias” hétvégét töltöttek a Harkányi Strandfürdőben, ahol még lövésztudományukat is próbára tették.

A nyári vakáció első hétvégéjét Harkányban töltötte Németh Kristóf kisfiával, Lócival, aki nemrég töltötte be tizedik életévét. Mindketten vízimádók és igazi sportrajongók, amihez tökéletes helyszín volt a 13,5 hektáros ősparkkal és a régió egyik legnagyobb csúszdaparkjával rendelkező, mediterrán klímájú Harkányi Strandfürdő.

A közös játék közben „félelmetes” vízifegyverek is előkerültek a medencéknél. Nem véletlen, hogy nagy csata zajlott apa és fia között, hiszen Kristóf, aki gyerekkorában junior bajnok volt sportlövészetben nemrég tett ismét sikeres lövészeti vizsgát.

A fegyverek iránt érdeklődést és tehetséget Lóci is örökölte. Édesapja viszont kiemelt figyelmet fordít arra, hogy kisfia ne pusztán szórakozásként, játékként tekintsen a lövészetre.

Mikor az első játékpuskáját kézbe vette Lóci, rögtön megbeszéltük, hogy az igazi fegyverek veszélyes tárgyak, amelyeket nem fordítunk élőlények ellen. Emellett, még akkor is, amikor csak vízi pisztollyal játszunk, fontos, hogy tartsuk tiszteletben, ha mások nem élvezik a dolgot. Szerencsére a harkányi strandon bőven van hely a párbajozásra, anélkül, hogy másokat zavarnánk kikapcsolódás közben. Igazi telitalálat volt itt kezdeni a nyarat” – mondta el Németh Kristóf.

Forrás: https://napidoktor.hu/index