Némaságra ítélték, de énekel Marics Peti

Bár az orvosai óva intik az énekléstől, a hétvégén mégis színpadra állt a Valmar duóval a Sztárban sztár korábbi versenyzője, Marics Peti.

A zenekar rajongói aggódnak az énekesért, aki egy hónapos leállást jelentett be a múlt héten, miután nemrég hangszálcsomót találtak nála, ami az orvosi szakvélemény szerint csak pihentetéssel kezelhető – számol be a Blikk.

“Három kiemelt rendezvényt elvállaltunk, mivel régóta meg voltak ígérve. A hétvégi nem volt teljes értékű egyórás koncert, és nem halálos betegségem van, ettől nem fog elmenni a hangom” – nyilatkozta a Blikknek Marics Peti, akiben jó élményként maradt meg a fellépés.

Az egy hónapos időszakban Peti és Milo is igyekszik minden tőle telhetőt megtenni, hogy javuljon az állapota, mert – ahogy a közleményükben fogalmaztak – életük a show, a zene. Petinek azonban a visszatéréshez már gyógyszerre is szüksége van.

“Alakul a hangom, javulgatok, kúrálom folyamatosan és pihentetem. Most voltam dokinál, írt fel gyógyszert is, mert gyulladás is van. A jövő héten megyek megint, ránéznek, mennyit javul. Amikor csak tudom pihentetem, de két nagyobb rendezvényünk még lesz” – árulta el a fiatal énekes.

Olvasd el ezt is!

Ezek lehetnek a hangszalaggyulladás okozói

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.