Muri Enikő távkapcsolatban él

Muri Enikő párja két hétre Izraelbe utazott a Budapesti Operettszínházzal turnézni. A szerelmesek még soha nem voltak ennyi ideig távol egymástól.

„Idén sajnos egyedül töltöttem a Valentin napot – meséli Enikő – mert Karesz a Budapesti Operettszínházzal két hetes turnéra utazott Izraelbe. Mivel mindketten nagyon romantikus alkatúak vagyunk, ezért úgy gondoltuk, hogy a szerelmesek hétvégéjét előbbre hozzuk, így mi már néhány héttel ezelőtt elmenekülünk a város zajától egy erdei hotelbe, ahol a természet közelsége ötvöződött a kellemes pihenési lehetőségekkel.”

„A hétköznapokban sajnos nagyon kevés időnk jut egymásra” – veszi át a szót Karesz. – “Bár együtt élünk, egy helyen dolgozunk, mégis néha távkapcsolatban élünk. Ezért is olyan értékes számunkra minden együtt töltött perc” – mosolyog Enikőre – “Tudom, hogy Enikő szereti a romantikázást, nem akartam megfosztani őt ettől az élménytől, ezért mi már korábban megünnepeltük a szerelmesek napját. Egy romantikus hétvégét töltöttünk el egy erdei wellnesshotelben. Rózsaszirmokkal, gyertyával és pezsgővel igyekeztem kényeztetni a mennyasszonyomat a rönkszobák adta meghitt hangulatban, ahol a közelgő esküvőnk mellett már a családalapításról is szó esett.”

muri eniko

„A túlzsúfolt időbeosztásunk mellett nagyon örültem annak, hogy végre jut időnk egymásra is odafigyelni, és a gyönyörű erdei hangulatban gyönyörködni. A szálloda szinte minden wellness szolgáltatását kipróbáltuk, melytől egyszerre éreztük magunkat frissnek és kellemesen fáradtnak. – szól közbe Muri Enikő – „Karesszal álmodoztunk is közben arról, hogy majd egyszer egy nagy családi házban, gyerekekkel, kis állatokkal együtt élünk. Szívesen babáznánk már ez igaz, de a családtervezésbe felkészülten szeretnénk belevágni. Az esküvő után kettesben gondoltuk felépíteni a közös életünk alapjait, majd csak ezután gyermeket vállalni.”

Így hát a szerelmesek ugyan nem lehettek együtt Valentin napon, mégsem voltak szomorúak, hiszen boldog pillanatokat éltek át együtt a börzsönyi kikapcsolódás közben.

Forrás: https://napidoktor.hu/index