Megsérült Nagy Feró lelke!

Bár Bagosi Alexa bizakodó a jövőt illetően, Nagy Ferót alaposan megviselte a lány kiesése. Az X-faktor mentora könnyezett és alig várta, hogy kidühönghesse magát.

Alig várta az X-faktor szombati párbaja után Nagy Feró, hogy hazaérhessen és újra nézhesse az elhangzott produkciókat, mert neki – mentortársaival ellentétben – kétsége nem volt afelől, hogy a kiesett Bagosi Alexa jobb volt, mint Lil C., aki véleménye szerint végig "hamisan tolta".

A fiú szerinte gyalázatosan produkált, s bár tehetséges, furcsa, hogy ennyire hozzá kell nyúlni egy dalhoz azért, hogy elénekelhesse. Alexa azonban "csodát csinál" – fogalmazott Feró, aki csalódott a mentortársakban is. Úgy érzi, ha nincs, amibe belekössenek, azt mondják: rossz volt a dalválasztás.

Alexát kevésbé viselte meg a jelek szerint kiesése, mint Ferót – ő bizakodó, és másoktól is azt hallja: több felkérése lesz majd, mint amennyit el tud képzelni. Nem szeretne idő előtt elsüllyedni a semmiben. Hazamegy erőt meríteni, de aztán belevág a karrierépítésbe – írja az Új Ász.

Talán nem is csoda, hogy Nagy Feró ennyire kiborult, hiszen eddig nem kellett megválnia egyetlen "lányától" sem. A kétgyermekes Alexa volt az első, akit elveszített a mostani X-faktor során.

lbke6sa4480

Korábban a többi mentor "gyermekei" estek ki, Feró lányai nem kerültek az arra esélyesek közé. Most azonban az eddig gyakran párbajozó Rocktenorsnak nem kellett a színpadon maradnia, és a műsorvezető Ördög Nóra bejelentette: a párbajt Lil C és Bagosi Alexa vívja.

A kétgyermekes anyuka az est folyamán a Pussycat Dollstól énekelt, de Geszti Péter szerint a dal nem volt kész, Keresztes Ildikó pedig úgy érezte, nem adta elő magát Alexa elég szexisen.

Nagy Feró nemcsak Alexa miatt akadt ki – a mentortársak Kováts Vera teljesítményét is bírálták, szerintük Tóth Gabi Elég volt című száma nem volt a korának megfelelő.

Feró azonban megsértődött, és azt mondta, mégsem adhat Vera szájába egy Halász Judit vagy egy 100 Folk Celsius-dalt.

Lil C, aki végül bennmaradhatott a versenyben, a Fekete Vonattól a Hol van az a lányt énekelte, amellyel Geszti Pétert például teljesen lenyűgözte.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.