Még érzi a koronavírus szövődményeit Király Linda

Az énekesnő közel három hétig raboskodott otthonában, hogy kiheverje a koronavírust. Bár a szövődményeket még érzi, újult erővel, edzéssel, klip premierrel és szinkronizálással tért vissza a mindennapokba Király Linda.

Embertpróbáló időszakon van túl Király Linda, aki nemrég esett át a koronavíruson. Az énekesnő nem szívesen emlékszik erre az időszakra, mindenkit óvatosságra int a járvány kapcsán.

Nem volt kellemes, közel három hétig voltam otthon „bezárva”. A szövődményeket még mindig érzem egy kicsit a tüdőmön, amikor levegőt veszek. Illetve énekléskor is, hogy nem tudok úgy támasztani, ahogy egyébként szoktam, de türelmesnek kell lenni. Szép lassan minden újra a régi lesz” – mondta a 95.8 Sláger FM-en az énekesnő, aki fokozatosan tért vissza a mindennapokba.

„Új dallal, a ‘Gone’-al jelentkezem, amihez klipet is forgattunk, közel 10 éve nem volt szóló klipem, de ehhez a dalhoz most azt is készült. A betegség miatt sajnos mindent el kellett halasztani, de amikor meglett a két negatív tesztem és már jól éreztem magam alig vártam, hogy visszaállhassak a munkába” – vallotta be az énekesnő, aki a testmozgást sem mellőzi, sőt egy egészen új területen is kipróbálja magát.

„Volt, aki nem értette, hogy egy ilyen betegség után miért edzek. Ez már a mindennapjaim részévé vált, nagyon óvatosan, fokozatosan kezdtem el a mozgást. Nagyon vártam, hogy jobban legyek, nemcsak emiatt és a klip premier miatt, hanem azért is, mert nemsoká debütál a mozikban a ‘Trollok – A világ körül’ című film, amelyben én kölcsönöztem Delta Dawn hangját, akit eredetileg Kelly Clarkson szinkronizált. Nagyon örültem ennek a felkérésnek, még sosem szinkronizáltam. Elképesztő meló, de örülök, hogy ezt is kipróbálhattam” – árulta el a Sláger Reggel műsorvezetőinek, Pordán Petrának és Viktorin Tamásnak Király Linda.

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.