Mádai Vivien: „A kisfiam a legnagyobb csoda az életemben”

Mádai Vivien műsorvezetőként kaotikus életet él, ruhatára azonban, mintegy ellenpólusként letisztult, minimalista darabokból áll. Stílusából ízelítőt ad november 3-án, ugyanis kifutóra áll a tíz éves Marie Claire Fashion Days szakmai estjén egy kivételes NUBU look-ban.

Az elmúlt tíz évben rengeteg minden történt velem, talán kijelenthetem, hogy gyökeresen megváltozott az életem, de ennek így kellett lennie. Egy pillanatig nem kell azon gondolkodnom, hogy kire vagy mire vagyok a legbüszkébb az elmúlt tíz évemből: a kisfiamra, Zénóra, aki már négy éve az életünk része és a legnagyobb csoda számunkra. Mindig is szerettem volna édesanya lenni és az, hogy ez az álmom valóra vált, a legjobb dolog a világon. Idén még egy nagy álmom teljesül, ugyanis a tíz éves Marie Claire Fashion Days-en én is kifutóra léphetek a kedvenc magyar márkám, a NUBU színeiben” – emlékezik vissza Mádai Vivien az elmúlt tíz évére.

Fotó: Dombóvári Judit

Vivien igazi Nubu-rajongó, ruhatárának jelentős részét a márka darabjai alkotják.

Nagyon örülök, hogy most ebben a formában is lehetőségem nyílik együtt dolgozni a NUBU-val, ugyanis régóta nagy szerelem fűz a márkához, Garam Jucival pedig jó barátságban vagyunk. Amikor csak tudom, támogatom a magyar divatot és fontosnak tartom, hogy felhívjuk a figyelmet a hazai, tehetséges tervezőinkre. Mivel alapvetően nagyon kaotikus az életem, a hétköznapokban a minimalista, letisztult vonalvezetésű ruhákat kedvelem, ami a NUBU ismérve. Ugyan használ színeket, de nem viszi túlzásba, azok az árnyalatok jelennek meg a márka kollekcióiban, amik hozzám is közel állnak: a monokróm színek és a bézs” – mesél stílusáról a műsorvezető.

Fotó: Dombóvári Judit

Míg a NUBU az előző években a NUDE by NUBU fiataloknak szóló almárkáját ismertette meg a közönséggel, addig idén a NUBU fő vonala jelenik meg a 2019-es tavaszi-nyári kollekció darabjain a Marie Claire Fashion Days kifutóján.

A kollekciónk két részből tevődik össze, az egyik egy sportosabb vonalat képvisel, sportruházatként is hordható darabokból áll, míg a másikat a japán minimalizmus jellemzi. A két stílust mégis összefűzi egy gondolat, a zen állapot. A zen filozófiából inspirálódtunk, melynek egyik üzenete, hogy törődj a testeddel. Ezt a gondolatiságot a jógán keresztül próbáltuk megeleveníteni, erre reflektál a sportuházat is. A kollekció másik része, a japán minimalizmus az aszimmetriában, kompozíciókban, a letisztultságban nyert teret, egyfajta vizuális beteljesítéssel értük el a zent. Ehhez kapcsolódik még egy hozzáadott felvetés, miszerint a zen olyan állapot, amikor jól vagy és ha ezeket a ruhákat viseljük, akkor jól fogjuk érezni magunkat. Mindig a harmóniára törekszünk, ami nem csak minket jellemez, hanem a kollekciónkat is” – mutatja be a 2019-es tavaszi-nyári kollekció legfőbb jellemzőit Kovács Adél, a NUBU egyik tervezője.

Fotó: Dombóvári Judit

Mádai Vivient nagyon régóta ismerem, jó barátságban vagyunk. Örülök, hogy ő vezeti majd fel a legújabb kollekciónkat a Marie Claire Fashion Days kifutóján, hiszen szereti és viseli is a márka darabjait. A NUBU leginkább az ő korosztályának szól, annak ellenére, hogy többnyire kortalan ruhákat készítünk, az egészen fiatalostól haladunk az idősebb korosztály felé, akik érettségükkel kitűnő viselői a NUBU-nak. Vivien a köztes korosztályt, a 20-as éveik végén járó, tündöklő nőt képviseli, általa is szeretnénk még több korabeli nőt megismertetni a NUBU életérzéssel. Mivel minden ruhánk jól áll neki, nem lesz nehéz dolgunk megtalálni számára a tökéletes kifutós darabot” – teszi hozzá Garam Juci.

10. Marie Claire Fashion Days
2018. november 3-4.
Millenáris Park „B” épület

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.