Leborotválta a haját a rákos Shannen Doherty!

A szép színésznő dokumentálta a nem túl kellemes műveletet, lépésről-lépésre. Shannen Doherty mellrákban szenved, a diagnózist már 2015 augusztusában nyilvánosságra hozta. Most leborotválta a haját is.

Több fényképet is készített magáról, amint levágja gyönyörű, hosszú fekete tincseit. Shannen Doherty, a Beverly Hills 90210 egykori népszerű sztárja mellrákkal küzd.

A betegségét már tavaly augusztusban nyilvánosságra hozta, amikor azzal vádolta meg menedzserét, hogy nem fizetett egészségbiztosítási díjat, így a színésznő elveszítette a kezelési költségei fedezetét.

A napokban Shannen Doherty képeket posztolt az Instagramra, mielőtt leborotválta a haját. Az elsőn az édesanyja, Rosa Doherty öleli át. A többin barátnője, a modell Anne Marie Kortright fényképezi, amint a színésznő megválik a tincseitől – gyakorlatilag kopaszra nyírja magát.

Shannen korábban olyan fotót közölt, amelyhez azt írta kommentárnak, „muffinos tepsi, csokoládék és egy borotva…” valamint a barátainak köszönetet mondó hashtag-eket írt mellé. Ezzel azonban már jelezte, hogy valami drasztikus változtatásra készül.

A színésznő követői a közösségi oldalon mindannyian jó kívánságokkal reagáltak a meglehetősen sokkoló képekre.

„Ugyanolyan szép vagy, mint amikor a Beverly Hills 90210-ben láttalak. Harcolj tovább! Visszakapod azt a lányt” – írta az egyik rajongója.

A történet érdekessége egyébként, hogy mióta bejelentette betegségét, Shannen Doherty kevésbé mutatkozik a nyilvánosság előtt, nem is nagyon hallat magáról. Sokan úgy ítélték meg, hogy látványosan öregedett is, ami ebben a helyzetben sajnos érthető.

A kemoterápia miatt tincsei megritkultak, s végül megrázó lépésre szánta el magát azzal, hogy leborotválta a haját.

Forrás: https://napidoktor.hu/index.php