Köböl Anita visszatér a kifutóra

Köböl Anita arca mindenki számára ismerős a tévé képernyőjéről, azt azonban talán kevesebben tudják, hogy a műsorvezető korábban sikeres modell volt. Most egy különleges divatbemutatónak köszönhetően ismét kifutóra lép.

Anita nem tagadja: egyáltalán nem bánná, ha ismét kapna olyan felkéréseket, amelyekben modellként szerepelhet, ám a Mozdulj! Közhasznú Egyesület integrált divatbemutatóján ezúttal a műsorvezetői feladatokat látja majd el.

„Mindig örömmel gondolok vissza arra az időszakra, amikor modellkedtem, mert nagyon élveztem azokat a munkákat – és igen, sokszor hiányzik a kifutó és a fotózások izgalmas világa is. Valahogy mindig úgy alakult az életem, hogy ha bejött egy új munka, akkor az előzőnek vége lett. Amikor a médiában sikerült elhelyezkednem, ami szakmailag sokkal magasabb szint volt, akkor a modellkedés teljesen eltűnt az életemből. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem csinálnám ismét szívesen, hiszen egy olyan embernek, aki nap mint nap a reflektorfényben van, minden színpadi megjelenés igazi adrenalin bomba. Ki tudja, talán hamarosan újra megkeresnek egy ilyen felkéréssel, én pedig örömmel vállalom majd” – árulta el mosolyogva Köböl Anita.

kobol anita1

A Red Carpet műsorvezetője azonban egyelőre marad a mikrofonnál, hiszen szombat este a Mozdulj! Közhasznú Egyesület és az Ability Fashion közös integrált divatbemutatóját vezeti majd, ahol egészséges és fogyatékkal élő modellek mutatják be hazánk ismert divattervezőinek ruhakölteményeit.

„Próbálok ott segíteni, ahol tudok, ezért is vállaltam el a divatbemutató műsorvezetői feladatát. Segíteni, adni valamit magadból másoknak borzasztóan felemelő érzés ebben az anyagias, kapkodó világban. Én gyakran járok menhelyre kutyát sétáltatni, de részt veszek olyan rendezvényeken is, ahol valamilyen problémára hívjuk fel a figyelmet. Nemrégiben pedig volt lehetőségem támogatni a családomnak azt a részét, akik Kárpátalja egy mélyszegénységben lévő régiójában élnek. Ez persze részben személyes ügy, de ha mindenki csak a saját ismerősi körében kezdi az adakozást, már jobb lesz a világ. Szerencsére azt tapasztalom, hogy az emberekben mindig volt hajlam a segítségnyújtásra, de sokan nem is tudnak a létező problémákról. Az olyan rendezvények, mint az integrált divatbemutató, éppen azért tesznek, hogy olyan közegekbe is eljusson az üzenet, ahol talán nem is gondolnak a fogyatékossággal élők mindennapi küzdelmeire – tette hozzá Anita.

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.