Kim Kardashian férje meleg?

72 napnyi házasság után egyik pillanatról a másikra ért véget Kim Kardashian és kosaras szerelme, Kris Humphries házassága, ám azt, hogy pontosan mi is történt, eddig még nem sikerült kideríteni. Talán most fény derült rá.

Talán van valós alapja, talán csak a sértettség beszél a mindössze két és fél hónapos házasságot megélt Kim Kardashianból, mindenesetre a terebélyes fenekéről elhíresült modell elég meglepő dolgot kezdett terjeszteni egykori szerelméről, Kris Humphriesról. A nő nem kevesebbet állít, mint hogy házasságának azért vetett véget ilyen rövid idő után, mert rádöbbent: férje valójában meleg!

A sztorit egy állítólagos közeli ismerős mesélte el egy amerikai bulvárlapnak, úgy, ahogyan a saját fülével hallotta Kimtől. "A nászútjukon egyik este Kim visszament a szállodai szobába, egy viharkabát volt csak rajta, aztán gyertyát gyújtott, romantikus zenét tett fel, és elkezdett egy szexi sztriptízt előadni. De Kris alig nézett fel a tévéből, mintha azt mondta volna: később, bébi, most a sportcsatornát nézem!"

wyopts7c

A modell testvére, Khloe a hírek szerint rákérdezett Kimre a híreszteléssel kapcsolatban, mondván, jobban át kellett volna gondolni ezt, hisz a homoszexualitásnak vannak bizonyos jelei, hogyhogy ezeket nem vette észre a nővére?

Az igazságot persze csak ők tudhatják, de nincs kizárva, hogy inkább valamiféle visszavágásról lehet szó Kim részéről, semmit valós tények megszellőztetéséről, ugyanis nem sokkal korábban Kris az ő lelkivilágába bírt a kelleténél jobban beletaposni. A hoppon maradt férj közölte az egyébként hiú Kimmel, hogy kövérnek tartja és mindig is annak tartotta, csak nem akarta mondani.

Egy ilyen kijelentés után nincs az a nő, aki kesztyűs kézzel bánna az exférjével!

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.