Khloé Kardashian bajlódik a teherbe eséssel

A Kardashian családból Khloé az egyetlen, akinek bár stabil párkapcsolata van ám mégsem adatott meg még az anyaság öröme. A sztár minden vágya, hogy anya legyen, de eddig még nem sikerültek a teherbe esési próbálkozásai.

“Az anyámnak rengeteg gyereke van, és Kourtney (Khloé egyik lánytestvére) mint valami PEZ adagoló úgy pottyantja ki őket, szóval azt hinnéd, hogy ez egy baromi egyszerű dolog.” – értetlenkedett Khloé a Good Morning America-nak adott egyik interjújában – “Majd rá kell jönnöd, hogy ez nem olyan egyszerű, mint ahogy azt elgondoltad.”

A sztár sokáig nem is akarta tudomásul venni, hogy valami gátolja a teherbe esését, ám testvére unszolására elment egy vizsgálatra, ahol kiderült, hogy a problémák vannak a petefészkével és ha gyermeket szeretne, akkor hormonkezelésre szorul.

“Nem futhatsz el a problémáid elől, mondta nekem Kim és ezzel ráébresztett, hogy lépnem kell. Nagyon nehéz volt szembenéznem a tényekkel, mikor megtudtam a peteérési problémámat. Úgy érzem, mivel napvilágra került ez a problémám, ezzel talán másoknak is segíthetek, miközben én is többet megtudtok erről a gondról.”

Khloé Kardashiannak orvosai a hormonkezelést javasolták az áhított terhesség elérése érdekében.

“Próbálkozás és zsákutca, most erről szól a dolog. Hormonkezelést kapok és majd meglátjuk, hogy ez beválik-e. Ha nem, akkor jöhet a következő lépés.” – árulta el a sztár.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.