Keleti Andrea: 8 kiló és 2 ruhaméretet mínusz!

Bomba formában van a táncművész, tavasszal nem csak az elmúlt időszakban felszaladt kilóktól szabadult meg, de legalább 10 évet is fiatalodott.

Az elmúlt hónapokban kipróbált egy a palesztin népgyógyászatban régóta ismert receptúrát, melynek köszönhetően alig hasznosulnak az elfogyasztott kalóriák, így újra szuperül érzi magát a bőrében. Hihetetlen, de Andrea túl van az 51. születésnapján is.

Keleti Andi igazi gyűjtögető típus, szinte sosem dob ki egy ruhát sem, inkább megvárja, hogy újra divatba jöjjenek. Az utóbbi években azonban nem csak a divat változott meg, de Andrea alakja is. Így változtatnia kellett, hogy szekrénye aljából olyan darabokat varázsolhasson elő, amelyek évek óta nem jöttek rá. Most azonban újra tökéletesen fest bennük, és élvezettel zsebeli be a bókokat!

Mindig vékony voltam, azonban tennem is kellett ezért, mert alapvetően erősebb alkat vagyok. Aztán amikor megláttam az 50. szülinapomon készült felvételeket finoman szólva sem tetszettek, szépen felkúsztak rám a plusz kilók: az arcomra, karomra, hasamra… Arányosan mindenhová. Azt gondoltam, hogy ennyi idősen már nagyon nehéz lesz megszabadulnom a feleslegtől, de ajánlottak nekem egy kutatási anyagot, aminek hála, éhezés nélkül, egyenletesen mentek le a kilók. Fogyásból már doktorálhatnék, annyi mindent kipróbáltam már, ezért utánanéztem alaposan a módszernek. Van benne egy szuperrost, ami nem csak a teltségérzetről gondoskodik, azaz kevesebb ételtől is jól lehet lakni, de ki is pucolja a beleket. A kedvencem egy grönlandi moszat, amit én otthon csak zsírmágnesnek hívok. Egy, a palesztin népgyógyászat által használt örökzöld növényt pedig a modern kutatások is az egyik leghatékonyabb súlycsökkentő alapanyagnak tartanak” – avat be az átalakulás részleteibe a táncművész.

Andi összesen nyolc kilót, azaz két ruhaméretet fogyott. Boldog, hogy egyenletesen mentek le a feleslegek, mégis eközben a dekoltázsa nem változott.

Olyan ruhák jönnek rám, amiket három éve a szekrény aljára süllyesztettem, a férjem pedig folyton bókokkal halmoz el. Eddig is bikiniben strandoltam, de most majd végre jól is mutat rajtam!” – mesélte nevetve Andi.

„Az 51. születésnapomra sikerült elérni a célomat, ez egészséges büszkeséggel is eltölt. Persze, ahogy minden nő, én is tartottam az öregedéstől, és hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem gondolok néha arra, hogy jobb lenne 35 évesnek lenni. Néha viccesen megállapítom, hogy én már a mamakorúakhoz tartozom. Viszont mostanra tényleg minden a helyére került, elértem sok mindent, amit szerettem volna, magam döntök sok kérdésben, amiket korábban kényszerből máshogy kellett csinálnom” – tette hozzá Keleti Andrea.

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.