Kandász Andi erre az erotikus sportra váltott

Különleges, mondhatni erotikus sportra vállalkozott Kandász Andi. A tévés a férjét szeretné meglepni márciusi születésnapján egy izgalmas előadással.

Régóta dédelgetett álmát valósítja Andrea. Mióta több mint 20 kilótól megszabadult egy tradicionális palesztin étvágycsökkentő receptúra segítségével mintha kicserélték volna. Nem csak fittebb, egészségesebb, de olyan dolgokra is vállalkozik, amit pár hónapja biztosan nem mert volna bevállalni.

„Nagyon régóta érdekel már a rúdtánc, de itthon régen csak bárokban lehetett ilyet látni, meg az amerikai filmekben, de ott is csak éjszakai szórakozóhelyeken. Az utazásos forgatásaim során azonban sok olyan helyen jártunk, ahol művészi szintre emelték ezt a sportot. A férjemmel, Ferivel pedig csak tátottuk a szánkat! Igazán nem semmi, amit ezek a nők a testükkel véghez visznek” – emlékezett vissza Kandi.

„Én is régóta ki akartam már próbálni ez a sportot, de erre esélyem se lett volna fél éve, amikor 86 kiló voltam. Egyszerűen nem bírtam volna el a saját súlyomat. Azonban, amióta Keleti Andi tanácásra gyógynövénykúrába kezdtem és pár hónap alatt visszanyertem huszonéves korom alakját, úgy éreztem, hogy eljött az idő. Sosem szerettem edzőterembe járni, se csoportos órákra, és ezeket most nem is lehetne a vírushelyzet miatt. Mivel jó sok zsír eltűnt rólam, szerencsére önsanyargatás nélkül, így gondoltam itt az ideje az izmosításnak, esetleg egy oktató segítségével. Hónapokkal ezelőtt volt az első órám, és teljesen elájultam, hogy minden izomcsoportot megmozgat. Nem volt egyszerű, pedig én sokáig balettoztam, van táncos múltam. A hajlékonyságot is fejleszti a rúdtánc, ami az én koromban nagyon fontos, hiszen a rugalmasság elillan, elkezd száradni a testünk, ezért is fontos az ízületek nyújtása. Minden perce szórakoztató, nőies, és hatalmas önbizalmat ad, hogy elbírom a saját testemet. Ráadásul az is nagyon izgalmas, hogy a férjemet feldobhatom egy ilyen meglepetéssel. Ettől tuti nagyon boldog lesz a szülinapja” – tette hozzá nevetve Andi.

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.