Jövőre műtik John Newman agydaganatát

Sikeres énekes, rendkívüli tehetség, aki a Sziget Fesztiválon is óriási műsort csinált – ám John Newman nem lehet felhőtlenül boldog, hiszen kiújult agydaganata miatt kockázatos műtét vár rá.

Sajnos kiújult John Newman agydaganata, orvosai ismét rákos sejteket fedeztek fel nála egy MRI vizsgálat után. A slágergyáros egyszer már leküzdötte a betegséget, legutóbb 2012-ben találtak nála egy tojás nagyságú daganatot, amit sikeresen el is távolítottak.

A The Sun napilap informátorai azt mondják, John most sokkal higgadtabb, mint az első alkalommal, bízik az orvosi csapatban és az is biztató, hogy a növekedést nem mutató tumor miatt nem kell azonnal kés alá feküdnie. A sztár a tervek szerint a jövő évben esik majd át az operáción, mely után sugárkezelésre lesz szüksége.

“Valamikor ki kellett derülnie, és úgy érzem, az a legjobb, ha most nyilvánosságra hozom. Azóta járok ellenőrzésekre, mióta eltávolították a daganatot az agyamból. Mindig megvolt az esélye, hogy kiújul, és sajnos ez most meg is történt, így el kell távolítani, valamikor jövőre lesz a műtét. Az orvosok remek munkát végeznek, és tudom, hogy a legjobb kezekben vagyok. Semmi nem állít meg, hogy azt csináljam, amit szeretek, nem fogja elvenni tőlem a zenélést. Kérlek, ne aggódjatok miattam, a prognózis jó, és mások sokkal rosszabb helyzetben vannak, mint én – írta korábban az énekes a közösségi oldalán.

A 26 éves Newman már hónapok óta tisztában van helyzetével, eddig azonban csak közeli családtagjai tudtak róla. Most azonban, hogy közeledik a műtét időpontja, már nem titkolja tovább, hiszen jó pár hónapra félre kell tennie karrierjét.

 

Forrás: Hirado