A jó felépítés titka egy profitól

Az Arnold Schwarzenegger után elnevezett Arnold Classic versenyen dobogón állni minden fitnesz versenyző álma. Szeptember végén Madridban ezúttal Magosi Zsombor álma vált valóra, aki a Men’s Physique kategóriában bronzérmet szerzett. Zsombor látványos testfelépítésének titka a rendszeres mozgáson és szigorú étrenden alapuló életmódprogram felépítése és megtartása, melynek egyik legfontosabb láncszeme a minőségi fehérjebevitel.

Fizikum, kiállás, hitelesség, példamutatás. Ezek a célok motiválták Magosi Zsombort, a Készenléti Rendőrség kiképzőtisztjét, amikor sikeres kyokushin karate versenyzőként négy évvel ezelőtt sportágat váltott. A kihívások embereként kíváncsi volt arra, hogy egy teljesen új területen mit tud még kihozni a testéből és bizonyítani, hogy van élet harminc felett is. Fitnesz versenyzői pályafutásában a 2014 piros betűs évnek számít, több érem került a gyűjteményébe, innen pedig egyenes út vezetett a nemzetközi megmérettetésig. Szeptember végén a Madridban megrendezett Arnold Classic Europe versenyen Men’s Physique kategóriában bronzérmes lett.

Amikor a karatét fitneszre cserélte, Zsombor pontosan tisztában volt azzal, hogy a testépítés nagyon tudatos edzésen és étkezésen alapuló életmódot kíván majd meg tőle. A tónusos, kidolgozott izomzat eléréséhez azonban az edzés önmagában nem elegendő, a szervezetnek rengeteg minőségi fehérjére és szénhidrátra van szüksége. Az egykori testnevelő tanár célja a látványos izomzat, a harmonikus testkép megtartása, ezért esett a választása a BioTechUSA megújult összetételű, kifejezetten edzés utáni fogyasztásra összeállított fehérje készítményére, a Protein Express-re. Ez egy alacsony zsírtartalmú termék, amely 60% tejsavó fehérje, 24% lassan felszívódó szénhidrát, valamint hozzáadott glutamin és BCAA, illetve rost egyedi kombinációja.

magosi2

„Ajánlható mindenkinek, aki finom és mégis hasznos kalóriákat tartalmazó készítménnyel szeretné edzés után feltölteni szervezetének energiaközpontjait, felesleges kalória felhalmozása nélkül. Új energiát adhat a megfáradt izmoknak, emellett biztosítja az utánpótlást az izomfejlődéshez és a regenerálódáshoz. Hatékony támogatást nyújt küzdősportok, funkcionális edzések, vagy konditermi edzések után is” – A Protein Express az embert próbáló felkészülési időszakban különösen jól jön, amikor a versenyzők a szénhidrátot drasztikusan megvonják maguktól. – „Remek energiaforrásként szolgál a szénhidrátszegény napokon és hozzájárul az immunrendszerem megfelelő működéséhez. Háromféle ízben kapható, nekem a csokis a kedvencem, mivel elég édesszájú vagyok. Kilengeni persze csak felkészülési időszakon kívül szoktam. Ha versenyre készülök, ilyesmi nem fér bele, akkor nagyon eltökélt vagyok.”

A rendőrség és a versenyzés mellett Magosi Zsombor fitnesz edzőként segít azoknak, akik hozzá hasonló látványos izomzatra szeretnének szert tenni, szívesen osztja meg velük jó felépítésének titkát. Eredményei minden újrakezdő számára inspirálóak lehetnek, csakúgy, mint mottója az Arnold Classic óta: Fényesebb az aranynál a bronz.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.