Jennifer Lawrence kövér?

Köztudott, hogy Hollywoodban előszeretettel dobálóznak a “kövér” és “elhízott” szavakkal. Ezúttal a filmipar Jennifer Lawrence-t fogta volna kemény diétára egy-két meztelen kép miatt, az Oscar-díjas színésznő azonban keményen visszaszólt az őt megváltoztatni akaró stábnak.

A Harper’s Bazaar magazin novemberi számában Jennifer Lawrence elárulta, hogy az elmúlt időben a testsúlya folyamatos beszédtéma volt a Hollywoodi színfalak mögött. Teljesen mindegy, hogy a második legfiatalabb színésznőként elnyerte a Legjobb színésznőnek járó Oscar-díjat, vagy hogy minden idők egyik legnagyobb bevételt hozó  hősnője volt az Éhezők viadalában 23 évesen, mert "kövér”. És ez a körülötte lévő hollywoodi stáb szerint, tönkre teheti a karrierjét.

"Én is ugyanazokon a hülyeségeken mentem keresztül, mint  a többi színésznő ebben az iparágban, ami kivételes abban, hogy hibákat talál ott, ahol nincs. Képeket toltak elém sorban, ahol gyakorlatilag szinte meztelen voltam, majd közölték velem, hogy ezután ezeket használjam, mint motiváció a diétámhoz.” – mesélte a színésznő, majd hozzátette – "Ha még egyszer valaki felhozza a diéta szót, azt biztosan elküldöm melegebb éghajlatra.”

Szerencsére Jennifer úgy reagált, ahogyan ezt a temperamentumos természetes színésznőtől megszokhattuk, és kilók ide-vagy oda még mindig férfiak ezrei álmodoznak róla, és nők milliói néznek fel rá őszinte, szókimondó természete miatt. Az igazság pedig az, hogy a kövérség halvány jelét sem lehet rajta látni, inkább egy egészséges fiatal nőt, aki jól érzi magát  a bőrében és új színfoltot hoz Hollywoodba.

Forrás: