Iszak Eszti visszatért a suliba

Kilenc évvel ezelőtt hallotta utoljára az iskolacsengő hangját Iszak Eszti, a VIVA TV műsorvezetője azonban a mai napig mindenre emlékszik. Szívesen gondol vissza a suli-bulikra, az iskola szerelmes párjára és természetesen padtársára, aki a mai napig nagyon jó barátnője. Nem véletlenül vállalta Eszti örömmel, hogy beüljön a B the First – Kié a legjobb sulizenekar? on-line tehetségkutató zsűrijébe, hiszen a verseny az induló csapatok gimis éveit még emlékezetesebbé teheti.

 Iszak Eszti teljesen új szerepben próbálja ki magát. A VIVA TV műsorvezetője lesz ugyanis a B the First – Kié a legjobb sulizenekar? egyik zsűritagja. A fiatal zenészeket összegyűjtő on-line tehetségkutató videóit nézegetve Esztinek eszébe jutottak saját középiskolás emlékei, sőt el is látogatott egykori iskolájához.

iszak eszti

„Dunaújvárosba jártam középiskolába, ez az időszak a mai napig emlékezetes számomra. A padtársammal, Olgival elválaszthatatlanok voltunk: háromkor véget ért a tanítás, mi ötkor már újra találkoztunk. Természetesen a mai napig tartjuk a kapcsolatot” – emlékezett vissza Eszti – „A sulis szerelem az én életemből kimaradt, de emlékszem, voltak párok, akiket az egész iskola csodált, hogy mennyire összeillenek. A legjobb pillanatok mindig az osztálykirándulások voltak, nagy csalódásként ért minket, amikor az egyik évben annyira rosszul viselkedett az osztály, hogy büntetésből nem mehettünk sehová” – árulta el a Eszti, aki már kamasz korában is imádta a zenét és természetesen az iskolai bulikat.

„Az iskolás évekből persze a sulidiszkók sem maradtak ki. 15-16 évesen még nem sminkeltem, de a bulikra én is kifestettem magam, és a barátnőimmel felvettük a legszebb ruháinkat. Nálunk ugyan nem volt iskolazenekar, de a szomszédos iskola együtteséért mindenki odavolt. A B the First! – Kié a legjobb sulizenekar online tehetségkutató indulói is biztosan összetörik majd a kamasz fiúk és lányok szívét, hiszen a szjger.hu oldalon, az ország legnagyobb virtuális gimijében már most hatalmas rajongótábort verbuváltak a csapatok”  – mondta Eszti. A műsorvezető azt is hozzátette, szerinte óriási lehetőséget kap a tehetségkutató nyertese, hiszen aki a legjobbnak bizonyul a Pesti Magyar Színházban rendezett június 3-i döntőn, felléphet hazánk legnagyobb könnyűzenei díjátadóján a VIVA Cometen, olyan sztárok mellett, mint Inna, Ola,  Fluor, a New Level Empire, Majka és Curtis, Ganxsta Zolee & Dynamic, a Punnany Massif, BLR, Tóth Gabi, Király Viktor és sokan mások.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.