Íme az első ultrahangképek Tápai Szabina és Kucsera Gábor babájáról

Elérkezett a genetikai ultrahang ideje, így Tápai Szabina és Kucsera Gábor babája is megmutathatja magát. Az anyuka és az apuka is nagyon várja a kis csöppséget, és mindent megtesznek a kicsi egészségéért.

Ezt a terhességemet kicsit másként viselem mint az előzőt, de ez nem is olyan meglepő, hiszen nem tudjuk hogy kislány vagy kisfiú, de sokat segít a várandósvitaminom. Örülök, hogy már a kezdetektől szedem ezt a trimeszterekre tagolt készítményt, hiszen nélküle sokkal nehezebb dolgom lenne. Egyrészt a rohanó életmódom miatt, másrészt a második babánál már nem tud annyira figyelni magára az ember. Kevesebb az idő, és a kisfiam is ugyan úgy igényli a figyelmet, mint előtte, vagyis elkél a segítség. Szerencsére most is nyugodt vagyok, hiszen erre a babára nagyon tudatosan készültem” – mondja Szabina.

Egy baba érkezése egy családba mindig csodálatos, de ott lebeg Damoklész kardja is: vajon a nagyobb testvér nem lesz majd féltékeny a kistestvérére?

Beni szerencsére nagyon várja a tesót. Nagyon gondoskodó kisfiú, ezért kicsit sem félek tőle, hogy féltékeny lesz. Igazából az egyetlen, amit nehezen visel majd, hogy nem tud azonnal játszani a babával, amikor megszületik.”

A terhességek sohasem ugyan olyanok, hiába a második babáról van szó. Ezt Szabina is megtapasztalta, bár egy kicsit sem bánja a különbségeket.

A baba elképesztően mozgékony, az ultrahangon is egyfolytában mocorog. Beni is elkísért minket, és integetett is a testvérének, hiszen megmutattuk neki, hogy hol keresse, és már felismerte a kis ujjakat és a karját. Beni nyugodt baba volt, nem igazán mutatta meg magát a felvételeken, a testvére azonban egészen más. Örökmozgó kis trimeszter baba”- mondja a boldog anyuka.

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.