Illés Fanni szépségtippeket adott

Illés Fanni paralimpikon-szépségkirálynő igazi ikon, akinek szépségtippjeire rengetegen kíváncsiak. Az úszónő egy kozmetikai termékcsalád őszi kampányának köszönhetően natúr sminkben és az apróbb bőrhibáikat is felfedve mutatta meg arcát, emellett azt is elárulta, milyen „szépségrituálékat” követ a mindennapokban.  Élesztős-tojásos pakolás, olívaolajos hajápolás, hidratáló tusfürdő– így szépülnek ő!

Illés Fanni igazán szerencsés, hiszen könnyű sminkben, apróbb bőrhibáit felvállalva is valódi szépség, ugyanakkor sokat tesz azért, hogy megmaradjon bőre egészsége. Illés Fanni nemrég a nők belső, természetes szépségét hangsúlyozó kozmetikai kampányhoz csatlakozott, és megosztotta bőrápolási tippjeit.

Illés Fanni elsősorban az édesanyjától tanult szépségpraktikákra, így például az élesztős-tojásos arcpakolásra és az olívaolajos hajápolásra esküszik, ám problémás bőre miatt elengedhetetlen, hogy a házi „megoldások” mellett bőrének megfelelő, természetes hatóanyagú kozmetikumot is használjon a mindennapokban. „A sok úszás miatt kiszáradt és ekcémás lett a bőröm, ezért a hidratálásra mindig odafigyelek, és speciális tusfürdőt használok” – mondta el a paralimpikon-szépségkirálynő.

Az úszónő azt is hozzátette: az első alkalmak során még teljes sminkben járt le az uszodába, aztán hamar rájött, hogy az állandó sportolás segít megőrizni a belső harmóniáját, ez pedig jó hatással van külsejére is, mára már kibékült apró bőrhibáival, a tej és a csoki elhagyása után pedig a pattanásainak is búcsút intett.

Forrás: https://napidoktor.hu/