Így van most a Bosszúállók brutális balesetet szenvedett sztárja – Jeremy Renner a kórházból üzent

Súlyos balesete után életmentő műtéten esett át Jeremy Renner, a Bosszúállók sztárja. A színész otthonában, hókotrás közben szenvedett sérült meg.

A Blikk is megírta, hogy Jeremy Renner vasárnap súlyos sérüléseket szenvedett, amikor is a lakóhelye szomszédságában egy hókotró géppel segített az utak felszabadításában. A balesete után azonnal kórházba szállították, majd meg is műtötték.

Eddig keveset lehetett tudni a színész állapotáról, ám néhány órával ezelőtt Jeremy Renner az Instagram-oldalán megosztott egy képet önmagáról, ami mellé az alábbi üzenetet írta.

“Köszönöm mindenkinek a kedves szavakat. Túlságosan kábult vagyok még ahhoz, hogy gépeljek. De szeretetet küldök mindannyiótoknak.”

Jeremy Renner

Fotó: 123rf.com

A szemtanúk beszámolói szerint Renner a tahoe-i otthonától nem messze igyekezett megtisztítani az utat egy hókotrógéppel, hogy a családja távozni tudjon a hatalmas szilveszteri hóvihar után. A hókotró viszont valahogy áthajtott az egyik lábán, s a színész a sérülés miatt ijesztően sok vért veszített. A TMZ információi szerint egy orvosként dolgozó szomszéd sietett Renner segítségére, akinek érszorítót tett a lábára, amíg a mentősök a helyszínre nem érkeztek.

Az 51 éves Rennert korábban Oscar-díjra is jelöltek A bombák földjén és a Tolvajok városa című filmekben nyújtott alakításáért, de több Marvel-filmben szerepelt, illetve játszott két Mission: Impossible-moziban, valamint az Oscar-díjjal jutalmazott Érkezésben is.

A folytatásért KATTINTS IDE!

Olvasd el ezt is!

A Barátok közt egykori sztárja életmentő műtéten esett át

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.