Hargitai Bea anyák napi meglepetése

Várandóssága utolsó fázisába lépett az egykori modell, Hargitai Bea, aki anyák napja alkalmából meglepetés ajándékcsomaggal ajándékozta meg a SOTE szülészeti osztályát. Bea teljesen elámult a néhány órás csöppségek láttán, szinte a könnye is kicsordult a meghatottságtól.

„Nagy megtiszteltetés, hogy én adhattam át Dr. Ács Nándor igazgató úrnak az ajándékokat. Sok olyan történetet hallani, hogy a kismamák kevés segítséget kapnak és nagyjából minden miatt aggódnak a várandósság ideje alatt. Szerintem egy terhes nőnek óriási támaszt jelenthet, ha tud olyan módszerekről, készítményekről, amelyekhez bizalommal fordulhat. Én is, így a várandósságom vége felé közeledve, egyre inkább izgulok. Ez egy felfokozott érzelmi állapot egy nő számára, és ha legalább egy terhet le tudnak venni a vállunkról, az máris hatalmas megkönnyebbülés. A pozitív tapasztalatokat és a szakorvosi véleményeket hallva úgy gondolom, könnyebben és gyorsabban regenerálódhatok majd a szülés után: a szülést segítő gél lerövidítheti a vajúdást, védi a gát és a hüvely falat a sérüléstől, ennek ismeretében pedig máris nyugodtabban gondolok a vajúdásra” – mondja mosolyogva Bea, aki már nagyon izgatott, hisz’ a kis Jason szinte bármikor megérkezhet.

Sote_anyaknapja_2

„Az édesanyáknak rendkívül hasznos a szülést segítő gél. A megterhelő vajúdás folyamatát, – mind a tágulási, mind a kitolási szakaszt – jelentősen le tudja rövidíteni és meg tudja könnyíteni. A szülészeti klinikán igyekszünk a kismamáknak olyan körülményeket teremteni, ahol életük legcsodálatosabb, de egyben legkeményebb eseményét olyan körülmények között tudják átélni, melyek főként a szülés pozitív emlékét mentik majd el. A meghitt légkör részét képezik az építészeti körülmények, a babák körültekintő ellátása, és természetesen minden olyan plusz lehetőség, mely fokozza a leendő édesanyák komfortérzetét” – fejti ki Dr. Ács Nándor, a SOTE II. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika igazgatója.

Forrás, fotó: konnyebbszules.hu

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.