Hajápolási tippek mindenki Rachelétől!

Jennifer Aniston frizurája mindig tökéletes, még 53 évesen is. Nemrég elárulta, mely hajápolási lépést nem hagyja ki soha és mitől olyan gyönyörű a hajkoronája.

A “jó haj” és a “Jennifer Aniston” szavak mostanra gyakorlatilag szinonimákká váltak. Az egész akkor kezdődött, amikor „Rachel” a ’90-es évekbeli, hullámos Friends frizurás népszerűségével helyet vívott ki magának a popkultúra történetében.

Azóta a rajongók megpróbálják utánozni a sztár frizurájának evolúcióját – minden egyes változat ugyanolyan könnyedén elegáns, mint az előző. Most, 53 évesen Anistonnak van az egyik legszebb, leg ápoltabb haja Hollywoodban, és most elárulta, mi a legjobb tippje hajának ápolására.

Természetesen a praktikákhoz saját hajápoló termékcsaládja, a Lola Vie is hozzátartozik, amelyet tavaly dobott piacra. A brit Vogue-nak adott új interjújában elmondta, hogy az a hajápolási lépés, amit soha nem hagy ki, az a védőápoló.

Jennifer Aniston, haj

Fotó: 123rf.com

A legfontosabb dolog, amit az évek során megtanultam a stylistjaimtól, az a haj védelem! A hajunkat annyi károsodásnak tesszük ki – a hajfestés, a hajegyenesítők, a hajsütővasak, a göndörítővasak, idővel mindennek hatása van” – mondta. “Ezért fontos, hogy olyan termékeket használjunk, amelyek minden lépésnél védelmet nyújtanak“.

Így nem meglepő, hogy Aniston Lola Vie hajápoló termékcsaládjának két terméke – a fényesítő hajvégápoló és a tökéletesítő hajbalzsam – többfunkciós, hővédő elemeket tartalmazó termékek.

Termékeit már magyar webshopokban is meg tudjuk vásárolni, és hajápolási rutinunkba máris beilleszthetjük a védőanyagokat. A hővédő anyagok a kutikulák lezárásával megakadályozzák a károsodást és a kiszáradást, mondta korábban Nikki Goddard fodrász és sminkmester a Preventionnek. „Emellett a hővédők tápláló összetevőket is tartalmaznak, amelyek hidratálják és helyreállítják a hajat. Némelyikük az UV-sugarak ellen is védelmet nyújt” – mondta.

Hogy mit kell keresni a legjobb hővédőkben, Goddard az olajalapú spray-ket, a gyógynövénykivonatokból készülteket vagy a szilikonalapú termékeket ajánlja. A humektánsokat és keratint tartalmazó hővédő szerek szintén beválnak.

Nehéz elhinni, hogy az Anistonéhoz hasonló dús fürtök elérése ilyen egyszerű lehet, de ha nem próbáljuk ki sosem tudjuk meg valóban így van-e.

Jennifer Aniston, egészséges haj

Fotó: 123rf.com

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.