Ha tanács kell, Brad Pitt látóhoz fordul

A színészt fontos pillanataiban segítette már a médium. A Mr. és Mrs. című filmje forgatásakor találkozott először látóval.

Ha Brad Pitt-nek tanácsra van szüksége, meglátogatja a médiumot – a Life&Style magazinnak a látó mesélt a színésszel való találkozásairól. Elmondása szerint élete több fontos pillanatában segítségére volt már Pitt-nek.

A látó Ron Bard úgy fogalmazott, noha nem érdeklődik túlságosan a vallás iránt, mégis egy spirituális ember, aki többször hozzá fordult tanácsért.

Sokat tud Brad személyiségéről és színészi munkájáról is. Véleménye szerint a sztár nagyon lelkis, szellemi ember.
8402A látó a Life&Styles-nak azt mondta: Pitt a Mr. és Mrs. című film forgatása idején – amikor Angelina Jolie-t megismerte – látogatta meg őt először, és helyzetértékelést kért magával kapcsolatban. Akkor még Jennifer Aniston férje volt.

Ron Bard természetesen megőrizte a sztár titkát és a bizalmas, neki elmondott információkat.

“Nagyon sok hírességgel találkoztam már a filmiparban, és őszintén mondhatom: Brad Pitt az egyik legkedvesebb ember, akit ismerek. Barátságos, nagylelkű, egy igazán nemes személyiség”
– vallotta be a látó a magazinban.

Ron Bard egyébként elárulta, hogy a hollywood-i sztároktól kezdve a legbefolyásosabb üzletemberekig rengetegen veszik igénybe a képességeit, és ő mindenkinek segít, ahogyan tud.

Forrás: