Gyermekeivel együtt csúszdázott Som-Balogh Edina Harkányban

Som-Balogh Edina, a Barátok közt gyönyörű színésznője meglepetés Apák napját szervezett júniusban Harkányba, ahová két gyermekével érkezett a pár egy igazi közös családi kikapcsolódásra.

Az ország egyik legkedveltebb sorozatából ismert népszerű színésznő az utóbbi időszakban főleg a gyermeknevelésnek és a festésnek szentelte idejét, ezért a korábbinál ritkábban láthatjuk a képernyőn.

Bár a kicsik életkora miatt még túl távoli utazásokra nem vállalkoznak, de a kánikula beköszöntével egy különleges programra indult az egész család: az Apák napját az idén az ország egyik legnépszerűbb fürdőjében, Harkányban töltötték. Edina ritkán viszi strandra kislányát, Lilit és kisfiát, Noelt, inkább az otthoni és a nagyszülőknél kialakított pancsolási lehetőségeket választják a vizes, családi programokhoz. Időnként persze kivételt is kell tenni, hiszen egy igazi, nagy, közös családi csúszdázáshoz már nem elég az otthoni medence.

Tudatosan törekszünk arra, hogy a gyerekek minél többet lehessenek a szabadban, és magától értetődő legyen számukra a természet közelsége. Már egészen pici koruk óta imádják a vizet, ezért szívesen választjuk ezt az egészséges kikapcsolódási lehetőséget a közös utazások alkalmával, amikor már az időjárás is megengedi. A Harkányi Strand egy igazi gyerekparadicsom számukra, mert a hatalmas, árnyas park, a vidám gyerekmedence és a régió egyik legnagyobb csúszdaparkja gondoskodtak arról, hogy szuper élményekkel induljon a nyarunk!”– mesélte Edina.

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.