Geszler Dorottya fittségének titka

A műsorvezető elkötelezte magát az egészséges életmód mellett. Folyamatosan sportol, vegetáriánus és prevencióval is foglalkozik.

Geszler Dorottyáról köztudott, hogy elkötelezett híve az egészséges életmódnak. A ma már aerobic edzőként oktató műsorvezető naponta sportol, mozog, étkezésére pedig nagyon odafigyel. Dorottya a vegetáriánus ételeket részesíti előnyben, de olykor fogyaszt lazacot és tintahalat is, ha pedig nagyritkán megkívánná a húst, az is kerül a tányérjára. Szerinte oda kell figyelni a szervezet jelzéseire, hiszen nem véletlenül kívánjuk meg a húsételeket: ilyenkor ugyanis olyan fehérjékre van szükségünk, amelyeket kizárólag ezek fogyasztásával nyerhetünk el.

„A szervezők megkeresetek azzal, hogy részt vennék-e azon a rendezvényen, amely többek között az egészséges életmódot, a prevenció fontosságát, a különböző szűrőprogramok szükségességét, illetve az életmódváltás fontosságát hangsúlyozza. Természetesen igent mondtam a felkérésre, hiszen én magam is nagyon fontosnak tartom azokat a célokat és üzeneteket, amelyeket a fesztivál szervezői szem előtt tartottak. Azt gondolom, fontos lehet, hogy jó példát mutatva elmenjek és részt vegyek az eseményen."

"Bízom benne, hogy ezzel sikerül népszerűsíteni az egészségmegőrzés preventív jellegét, illetve azt, hogy a különböző betegségekre utaló jelek időben való felfedezésével nagyobb eséllyel tudjuk a komolyabb bajokat megelőzni és életminőségünkön javítani. Ahogy a fesztivál tematikáját végignéztem, nem csak ingyenes szűrőprogramok és orvosi tanácsadások lesznek, hanem a fogyni vágyók is megismerhetik a különböző módszereket. Számos érdekes sport- és szépészeti bemutató várja a látogatókat a Papp László Budapest Sportarénában.” – árulta el a gyönyörű műsorvezető.

l92klkhq

„Nagyon fontos a helyes táplálkozás, főként mai rohanó világunkban, amikor hajalmosak vagyunk csak „kutyafuttában” ezt-azt bekapni, vagy idő hiányában rendszeresen a gyorséttermekből étkezni. Ne felejtsük el, soha nem volt ennyire fontos a Hyppokratészi mondás: „Amit eszel, azzá leszel!” Úgy érzem, napjainkban még inkább oda kell figyelni a helyes táplálkozásra, arra, hogy vitaminokban és rostokban gazdag ételeket és az egyéni szükségleteknek megfelelő kalóriamennyiséget fogyasszunk."

"Én azt tapasztalom, hogy az emberek többsége kampányszerűen figyel oda a táplálkozásra és az egészséges életvitelre, holott éppen ennek folyamatossága lenne nagyon fontos. A fogyókúra, szépség és egészség fesztiválra ellátogatókat látványkonyhával is várják, ahol a közönség megismerheti többek között azokat a fogyókúrás ételeket, amelyeket Szoó Judit kísérletezett ki. Sőt, nem csak megismerhetik az elkészítési technikájukat, hanem rögtön meg is kóstolhatják azokat! Én magam sem hittem volna, hogy kvázi fogyókúrás receptekből nagymamáink ételeinek íze is visszaköszönhet!” – tette hozzá mosolyogva.

„Azt gondolom fontos, hogy egy nő adjon magára: egy szép smink, ápolt haj mindenkin sokat dob, ugyanakkor nem zárkózom el az elől, hogy megismerjem a legmodernebb kozmetikai kezeléseket, hiszen a szépségipar fejlődésével ma már mindenki számára elérhetőek azok az eljárások, amelyek segítségével megőrizhetjük bőrünk fiatalságát, feszességét. A tavasz közeledtével fontos a megújulás, így lehetséges, hogy én is kipróbálok néhány kezelést.” – mondta Dorottya, akinek egyébként semmi különös praktikája sincs szépségének megőrzésére, szerencsés alkat, mint mondja. Egyetlen titka, hogy egészségesen él.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.