Galéria – Árpa Attila megmutatta kislányának Afrikát

A ma már üzletasszonyként is tevékenykedő modell, Tomán Szabina közel egy éven keresztül szervezte családi pihenésüket, melyre a múlt héten került sor. Férje, Árpa Attila elfoglaltságai és Szabina vállalkozása miatt nagyon ritkán tud hosszabb időt együtt tölteni a család. Amikor kislányuk, Amira az első osztályt kezdte ősszel, Szabina akkor határozta el, hogy összehoz egy afrikai programot a családnak.

„Mindenképpen szerettük volna Amirának megmutatni Afrikát, ahol nászúton jártunk” – meséli a jelenleg fehérjediétás vállalkozásában dolgozó Szabina. – „Zanzibár szépsége minket akkor nagyon megfogott. Sajnos hosszabb időre most nem tudtunk elutazni ezért örültem, amikor rátaláltam a magyar Afrikára a Bükkben, ami másfél órára van a fővárostól.”

A felsőtárkányi Bambara Hotel rögtön a nászútjukra emlékeztette a házaspárt.

„Mi egy boldog család vagyunk, az egyetlen hiányunk, az idő” – veszi át a szót Árpa Attila. – „Ha úgy alakul, hogy mégis van egy kis időnk, nálunk mindig a víz nyer. A szállodákban pedig szintén a medencéket keressük. Bár Szabina kedvence a szauna, mi Amival imádunk lubickolni. Külön imádtuk a Bambarában, hogy mindenkinek nyújtott olyan élményeket, amiket eddig csak Afrikában tapasztaltunk, de most már a kislányunk is kipróbálhatta. Hangulatban, ételben, zenében emlékeztettek a lassan 8 évvel ezelőtti nászutunkra. A ruházat, a koktélok és a háttérzene mind visszahozták nekünk Afrikát.”

[slideshow gallery_id=”54″]

Amirának Afrikából Bizsu, a szálloda kabalaszurikátája maradt meg leginkább, aki elkísérte őket a szálloda melletti rejtélyparkba is, ahol az elsős nagylány szinte mindent kipróbált.

„Nem gondoltam volna, hogy ilyen jól tájékozódik Amira a labirintusban. Ő szaladt elől és mutatta nekünk az utat” – emlékszik Szabina. – „Felmászott a fészkekbe, megnézte a repülőt és rohant át a függőhídon, mindezt úgy, hogy Attilával mi alig értük utol” – nevet.

A családi hétvége nagyon jól sikerült. Sajnos munkájuk miatt vasárnap este vissza kellett utazniuk Budapestre, de egy cseppnyi Afrikát magukkal vittek és elhatározták, hogy legközelebb a hotel marokkói testvérszállodájába látogatnak el Egerszalókra.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.