Gájer Bálint praktikákkal harcol a megfázás ellen

Az énekesek számára különösen fontos, hogy vigyázzanak hangszalagjaikra, hiszen fellépések hiúsulhatnak meg, ha betegek lesznek. Gájer Bálint a téli időszakban sokféle praktikát bevet, hogy megóvja egészségét.

A hideg, nyirkos időszak és a karácsonyi szezon mindig egy időben van, amikor rengeteg a fellépés. Évente 1-2 alkalommal szinte biztosan leterít valami vírus, akármennyire is vagyok elővigyázatos. Leginkább akkor nyugszom meg, ha már októberben túl vagyok a torokgyulladáson, mert akkor nagy valószínűséggel már az év hátralévő részében nem leszek beteg.  Sajnos idén nem így alakult, mert úgy egy hónapja már voltam beteg, és tegnap ismét el kellett mennem a gégészhez, mert újra elkaptam valamit… Megelőzésképpen szedek C-vitamint, muntivitamint, spirulina algát, illetve nem iszok szénsavas, hideg folyadékot; ezek nálam az alap óvintézkedések. Ha pedig már nem tudok tenni a megbetegedés ellen, akkor próbálom felgyorsítani a gyógyulást. Többféle torokfertőtlenítő szopogató tablettát alkalmazok, valamint kitaláltam egy speciális inhaláló folyadékot: Salvus vízben főzök kamillateát – állítólag a Salvus víz gőze különösen jó hatású -, és ebbe csepegtetem a mentolos olajat. A gégészem javaslatára most beszereztem egy inhalátort is, remélem, ez segít a gyors felépülésben” – mondja Gájer Bálint.

A népszerű énekes azért is szeretne minél előbb meggyógyulni, hogy teljes erőbedobással készülhessen a december végi koncertjére. Tavaly hatalmas sikerrel zárult Gájer Bálint karácsonyi albumának lemezbemutató koncertje, igazán meghitt, ünnepi hangulatot teremtett, ezért már akkor eldöntötte, hogy 2018-ban is így zárja az évet. December 21-én, a MOM Sportban 30 tagú zenekarral és vendég fellépőkkel hangolódhat a közönség a szeretet ünnepére.

Forrs: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.