Fogyása után felfordult Bay Éva élete

Bay Éva nagyon szeret ünnepelni; a családjával nemrég több évfordulót is megültek. 36 éve ment hozzá élete szerelméhez, egy éve pedig újabb nagy változás állt be az életébe.

Bay Éva és férje esküvője rendkívül egyszerűen indult, azonban végül mégis nagyon különleges pillanattal ajándékozta meg a bemondónőt és a férjét. Éva felidézte ezt a különleges pillanatot, és az elmúlt időszak jelentős évfordulóit is.

„Nagyon fontosak számomra az évfordulók nagyon szeretek megemlékezni róluk, most például a családommal együtt megünnepeltük, hogy pont egy éve gyökeresen megváltozott az életem, amikor lefogytam egy étvágycsökkentő gyógynövény-keverék segítségével, ráadásul önsanyargatás nélkül. Azóta rengeteg minden történt velem, szinte teljesen felfordult az életem, annyi új lehetőség talált meg. Van azonban, ami örök: a férjem szeretete, nemrég ünnepeltük a 36. házassági évfordulónkat” – kezdte Éva a visszaemlékezést.

1983-ban Laci épp Franciaországban dolgozott, én pedig már várandós voltam a fiúnkkal. Én nem akartam újra férjhez menni, hiszen mindketten voltunk már házasok, de a férjem úgy volt vele, hogy mégiscsak legyen hivatalos a kapcsolatunk, ha más nem, a gyerek miatt mindenképpen. Szóval kiadta feladatba, hogy amíg ő forgat, én szervezzem meg az esküvőt. Be is mentem a tanácsra, meg is kaptam az időpontot, Laci hazaérkezésének másnapjára. A reptéren szembesítettem vele, hogy holnap lesz az esküvőnk. Ő persze dolgozott, így ebédidőbe ugrott ki, hogy elvegyen. A tanúja a szerkesztő srác volt, akivel Franciaországban együtt dolgoztak, de elfelejtette, hogy aznap lesz a szertartás, így én vittem neki otthonról egy inget, zakót és nyakkendőt. A szertatáson pedig igazi csoda történt, ahogy kimondtuk az igent, a fiunk megmozdult a pocakomban, akkor először éreztem. Azóta minden alkalommal felhívom ezen a napon, és boldog megmozdulás napját kívánok neki. A mai napig könnybe lábad a szemem, ha erre gondolok” – mesélte meghatódva Éva, aki az egyik kedvenc, kék fellépőruhájában mondta ki az igent.

A 68 éves Bay Éva és büszkén vállalja korát

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Egy válasz

  1. Szücs Istvánné

    Férjemnek volt kedven bemondónője annak idején. Egyébként én meg 80 éves vagyok, és én is büszkén vállalom a koromat. A profilképem ez év jan. 29-én készült

    Válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.