Felpezsdült a levegő Bay Éva körül

Bay Éva  bomba formában van, amiért rengeteg bókot zsebel be!

Mióta a televíziós legenda – egy gyógynövény keveréknek hála – megszabadult 18 kilótól, rengeteg új és régi rajongó ad hangot annak, milyen jól is néz ki!

Olyan régi kollégák tárcsázták fel a számomat, akikre nem is számítottam, mindenki a módszerekről érdeklődik. Igyekszem nekik segíteni, hiszen látom, hogy nekem milyen szuper irányt vett az életem, mióta elkezdtem szedni a gyógynövényeket, és éhezés nélkül mentek le rólam a kilók! Főleg nők keresnek meg, tőlük kapom a legtöbb dicséretet, de azért akad egy-két férfi is, aki veszi a bátorságot. Vannak lelkes próbálkozók, de nem nagyon mernek nyíltan udvarolni, hiszen mindenki tudja, hogy ezer éve férjnél vagyok” – mesélte nevetve Éva.

Rengeteg levelet kapok rajongóktól, akik dicsérnek, hogy milyen jó formában vagyok, milyen inspiráló számukra, hogy megmutattam, ennyi idősen sem kell elhagynunk magunkat, igenis le lehet fogyni, és lehet jól kinézni. Az emberek az utcán odaintegenek, odakiáltják, hogy milyen csinos vagyok, ez szuper érzés!” – tette hozzá Éva.

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.