Ezért erősödött Pál Dénes és kislánya kapcsolata

Koronavírus miatt kórházba került Pál Dénes kedvese, az énekes több, mint egy hétre egyedül maradt két és fél éves kislányukkal.

A fiatal apuka őszintén mesélt erről a nehéz időszakról az Anyád hogy van?! című internetes műsor vloggereinek, ahogy arról is, milyen problémákkal, nehézségekkel kellett szembesülniük az elmúlt közel egy évben, és mivel hidalja át azt az időszakot, amíg előadóként nem állhat újra színpadra. Elárulta, hogy kislányával, Pannival való kapcsolatát megerősítette a kényszerű szabadság. 

Az Anyád hogy van?! vloggereinek, Börcsök Viktóriának és Pető Zsófiának nyílt meg Pál Dénes, aki beavatta a fiatal anyukákat a koronavírus megjelenése óta eltelt közel egy év nehézségeibe és örömeibe is. Dénes mesélt arról az időszakról is, amikor párja, Heni a koronavírus szövődményeinek köszönhetőnek kórházba került. 

“Már nem voltak tüneteink, nekem pedig a tesztem is negatív lett, a kislányunkat is gyógyultnak nyilvánította a gyerekorvos. Heninek azonban mellkasi fájdalmai lettek újra, és amikor már két napja nem múltak, azt mondtuk, hogy ezt meg kell nézetni. Mivel orvoshoz menni nehézkes, két lehetőségünk maradt, mentőt hívni vagy bemenni a közeli kórház sürgősségi osztályára. Az utóbbi mellett döntöttünk. A bejáratig kísérhettem el a páromat, ahol azzal búcsúztunk, hogy nemsokára találkozunk. Onnantól kezdve nyolc napig nem láthattam őt, mert egy szövődmény miatt befektették a covid osztályra” – mesélte Dénes. Két és fél éves kislányuk, Panni így egyedül az énekesre maradt.

“Panninak azt mondtam, anya elment gyógyulni és most egy kis ideig kettesben leszünk. Meglepően jól fogadta, és jól megvoltunk kettesben. A legnehezebb része talán a bizonytalanság volt, hogy nem tudtuk, meddig tart, a páromnak senki nem mondta el, meddig kell benn maradnia, én pedig nem tudtam mellette lenni és segíteni neki, csak távolról, telefonon” – magyarázta az énekes, akin szerencsére nem fogott ki, hogy egy darabog egyedül kellett gondoskodnia Panniról, mivel születése óta aktívan részt vesz a nevelésében. – “Az elmúlt hónapokban még többet voltam itthon, és még közelebb kerültünk egymáshoz, ez most kapóra jött. Az altatástól picit féltem, de végül egy különleges módszerrel megoldottuk – egy benti hintában aludt el a kislányom, énekeltünk és zenét hallgattunk közben, mindketten élveztük ezeket az estéket. Erre az időre átvettem a párom feladatait, megfőztem például életem első borsólevesét, aminek nagy sikere lett” – nevetett.

Szerencsére Dénesék történetének vége hepiend lett, párját hazaengedték a kórházból, a megható viszontlátás pillanatairól is mesélt az Anyád hogy van vlogban. Ahogyan arról is, hogy a kényszerszabadság ideje alatt sem ül otthon tétlenül, egy különleges terméken dolgozott, amelyet karácsony előtt piacra is dobtak, egyelőre úgy tűnik, nagy sikerrel. 

Mivel a zene mellett mindig úgy gondoltam, érdemes új dolgokat tanulnom és több lábon állnom, grafikusként képeztem magam. Most ennek köszönhetően kitaláltam egy különleges ajándékot, a Szívhangképet. Ez egy teljesen egyedi poszter, amelyre az ajándékozó szívhangjának leképezése kerül. Én vagyok az ötletgazda és én készítettem a jelenleg elérhető húsz grafika mindegyikét, és egyelőre úgy tűnik, nagy sikere van. Úgy fogalmaztuk meg, hogy a Szívhangkép a szeretet egy képben, és én már az elkészítésébe is nagy szeretettel és szívvel kezdtem bele” – magyarázta lelkesen Dénes, aki persze a zenei karrierjét sem pihenteti, több duettre és közös produkcióra készül, legközelebb Lotfi Begivel.

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.