Ezért döntött Angelina a petefészek-eltávolítás mellett

Kiderült, hogy ki az a személy, aki miatt Angelina Jolie a petefészek-eltávolítás mellett döntött!

Sokkolta az embereket, amikor kiderült, hogy a világ egyik legnőiesebb színésznője, Angelina Jolie a mellei után a petefészkét is eltávolíttatta. A színésznőt sokan támogatták, hiszen komoly esélye volt arra, hogy genetikai adottsága miatt rákos lesz, mások azonban csak egy újabb sztár-allűrnek tartották a cselekedeteit.

Angelina nem véletlenül aggódott, hogy ő is megkapja a gyilkos kórt, hiszen édesanyja szenvedését és küzdelmét végig kellett néznie a rák ellen, amibe végül a nő belehalt. Most egy interjúból kiderült, hogy épp Angelina mamája volt az, aki minden erejével azon volt, hogy lánya megcsináltassa a petefészek-eltávolíttatást: az orvosokra parancsolt ugyanis, hogy beszéljék rá Angelinát.

angelina_480_b1

“A nővérek közül néhányan és az orvos is ugyanaz volt, akik anyukámat is kezelték. A petefészkemet az ő orvosa távolította el, akinek – mint megtudtam – a halála előtt a lelkére kötötte édesanyám, hogy rábeszél a petefészek-eltávolító műtétre. Nem akarta ugyanis, hogy én is rákos legyek, így amikor felmerült a lépés, együtt sírtunk az orvosommal, aki megígérte édesanyámnak, hogy végre hajtja rajtam a műtétet” – nyilatkozta Angelina Jolie.

Forrás: https://napidoktor.hu/