Ez Kandász Andrea boldog házasságának titka

24 éve él boldog házasságban Kandász Andrea és férje. Feri mindig is rajongott feleségéért, mióta Andi 23 kilótól szabadult meg még büszkébb rá, hiszen az utóbbi időben neki is meggyűlt a baja a pluszkilókkal.

A televíziós és férje irigylésre méltó boldogságban élnek ennyi év után is, Kandi elárulta azt is, szerinte mi a hosszú házasság titka.

Kandász Andi és férje a mai napig úgy turbékolnak, mint a kamaszok, Feri nem titkolja, igazán vonzó nőnek találja feleségét.

A férjem mindig is hangot adott annak, hogy mennyire tetszem neki, úgy szeret, ahogy vagyok, de mióta tavaly egy, a palesztin népgyógyászatban népszerű étvágycsökkentőnek is köszönhetően, önsanyargatás nélkül 23 kilótól szabadultam meg, még büszkébb rám. Kiemelt magyar hegymászóként és sikeres atlétaként sohasem volt gondja a kilókkal, de az utóbbi időben, lévén a sok terheléstől tönkrement a térde, az orvos egyedül a biciklizést engedélyezte neki, így jojózik … Én azonban a kis piruláimnak is köszönhetően tartom a súlyom és szuperül érzem magam a bőrömben” – magyarázta Andi, aki korábban férje miatt kezdett futni is. 

Feri alapvetően vékony alkat, atléta volt, imádott futni, én is miatta szerettem meg ezt a mozgásformát. Most pedig együtt bicajozunk, a férjem például gyakran meglep azzal, hogy lemosatja a kocsit, bepakolja a bringákat és elrabol egy-egy egész napos programra. Ez többek között az egyik titkunk, hogy nagyon sokszor kedveskedünk egymásnak meglepetésekkel. Azt gondolom, a jó házasság titka a mi esetünkben főleg az, hogy gyakorlatilag mindig együtt vagyunk. Sokan a távolságra esküsznek, de mi pont az ellenkezőjében hiszünk. Imádunk együtt lenni, így mindig érezzük a másik rezgéseit, és együtt haladunk az úton. Mikor Lolita kicsi volt, bevezettük a felnőtt szerdákat, amit azóta is tartunk és minden szerdán randira megyünk, kettesben. Ezen kívül mindkettőnk szeretetnyelve az érintés. Esténként lefekszünk az ágyba és Feri simogat engem, ezzel teljesen elűzi belőlem a stresszt. Aztán persze mindenki kitalálhatja, hogy mi jön ezután, de annyit elárulhatok, sokszor bizony elalszom” – mesélte nevetve Kandi. – „Nagyon fontos még az életünkben az utazás is, a világ közös felfedezése. Nem feltétlenül kell külföldre menni, nekünk az is tökéletes, ha bejárjuk a Börzsönyt. Imádjuk a természetet, és bizony néha imádunk a természetben összebújni is” – tette hozzá pajkosan Kandász Andrea.

Kandász Andrea visszanyerte önbizalmát

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.