Ez Farkasházi Réka és Keleti Andrea közös titka

Édesanyák negyven felett, akik sok-sok évet letagadhatnak korukból és ezt bizony nem durva plasztikai beavatkozásoknak köszönhetik. Anyák napja alkalmából fellibbentették a fátylat arról, hogy ők sem a csodára várnak, ha szépülésről van szó, fiatalos vonásaikat szakértő orvosoknak köszönhetik.

Én mindig szerettem kipróbálni a legmodernebb szépészeti beavatkozásokat, addig, amíg nem kellett attól tartanom, hogy arcvonásaimat radikálisan megváltoztatják. Bevallom, volt olyan, amit megbántam, de azóta tanultam a hibámból, és a természetes, de hatékony kezeléseket keresem”- vallja Keleti Andi, aki  nem csak a táncparketten hozza kortalan formáját, a külseje sem árulkodik koráról. Nem véletlen, hogy évekkel fiatalabb férje figyelmét még több, mint húsz év után is magán tudja tartani.

Keleti Andrea

Fotó: Forgács Bea

Andi és Réka szokatlan helyen, egy budapesti orvos-esztétikai központban futottak össze, épp kezeléseik előtt.

„Andrea az orvosi felszívódó szálak behelyezésének rajongója, melyek a bőr saját megújulási folyamatait indítják el, Réka pedig a bőrünkben természetesen is jelen lévő hialuronsav injekciós pótlásával történő mélyhidratálásra esküszik. Mindkettő szinte fájdalommentes és percekben mérhető időt vesz igénybe” – mondja a szakértő, Dr. Ekaterine Paschali, a Royal Clinics bőrgyógyász orvosa.

„A nyilvánosság része az életünknek. A kommentelők pedig nem mindig finomkodnak, ha a megjelenésünkről van szó. Nem eszerint élünk persze, de egy nőben ott munkálkodik az érzés, hogy ne hagyjon a kritikának felületet. A nagyfiam már 18 éves, de szeretném, ha most is azzal a mosollyal nézhetnék rá, amivel kisgyermek korában tettem. Mindhárom gyermekem és a férjem is megérdemlik, hogy magabiztosan nevessek rájuk. És persze én is!”– meséli Réka.

Farkasházi Réka

Fotó: Forgács Bea

És ha már ilyen helyzetben futottak össze, nem halasztották el, hogy megüzenjék a többi édesanyának, hogy mindenki szépsége megérdemel egy kis törődést! Az évek múlása legtöbbünkön jól látszik, de ettől még nem kell ezért feltétlenül kés alá feküdni.

„Minden egyes szarkalábunkhoz emlékek kötődnek, hiszen tapasztalatokkal gazdagodtunk, gyermekeket neveltünk éveink során – a titok csak annyi, hogy ne hagyjuk őket elmélyülni!” – teszi hozzá a színésznő.

Olvasd el ezt is!

Farkasházi Réka: „Nem nagyon hagyok magamnak időt unatkozni”

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.