Életveszélybe került Bodrogi Gyula?

Bodrogi Gyula csütörtök hajnalban fulladozott, ezért mentő vitte  a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Kliniká intenzív osztályára.

A nemzet színészének életét közvetve az élettársa mentette meg, aki a fulladozó Bodrogi miatt azonnal értesítette Merkely Béla professzort. Azonnal mentő száguldott a művészért, akit bár intenzív osztályon ápolnak, de a kezdeti ijedelem ellenére szerencsére nincs életveszélyben.

Gyuszi hajnalban nem kapott levegőt, fulladozott, nagyon melege volt” – mondta az Indexnek Vass Angéla, a színművész hűséges társa. – “Kinyitottam az ablakot, de továbbra sem érezte jól magát, és ekkor telefonáltam Merkely professzornak, a Semmelweis Egyetem rektorának, aki a múltkor, május 18-án is gyakorlatilag megmentette Gyula életét. Gyuszi akkor is súlyos légszomjjal küszködött, hasonló tünetei voltak, mint most.”

Bodrogi Gyula

A 88 éves Bodrogi Gyula a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikára került; mivel bevizesedett a tüdeje, emiatt volt nehézlégzése. Miután leszívták a vizet, intenzív osztályon várja felépülését. 

Azt mondja a professzor úr, nincs szó életveszélyről, Gyula meg fog gyógyulni, sőt ha rajta múlna, már menne haza. Holnap megyek be hozzá, akkor bővebb információkkal tudok szolgálni” – mondta Vass Angéla.

Bodrogi Gyula nemrégiben a Hot magazinnak mesélte, hogy koeábban hasonlóó eset történt vele.

Mondtam neki, hogy nem akarom zavarni, de rám parancsolt, hogy induljak el. Hívtam egy taxit, irány a kórház, és bizony volt egy kisebb, 45 perces beavatkozásom. Utólag döbbentem rá, hogy megmentette az életemet. Majdnem meghaltam.

Olvasd el ezt is!

Életmentő műtéten esett át Bodrogi Gyula

 

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.