Dukai Regina újra kötényt ragadott!

Dukai Regina meglepte Az étterem harcosai rajongóit. A szépség a saját hamburgerét készítette el, amely korábban a Vinopolis étlapján is szerepelt már. Egy sorozatrajongó család volt a szerencsés kiválasztott, aki belekóstolhatott Regina húspogácsájába. Regiről kiderült, nem csak a konyhában, a gyerekek között is otthonosan mozog.

Dukai Regina egy igazi konyhatündér! A csinos énekesnő korábban ezt bizonyította is, hiszen Az étterem harcosaival közös főzőversenyen a többi sztárt maga mögé utasítva ő lett a „hamburger királynő”. Most újra elkészítette díjnyertes ételét, ezúttal egy a sorozatért rajongó családnak.

„Otthonosan mozgok a konyhában, nagyon szeretek főzni. Örömmel vállaltam a felkérést, hogy ezúttal Palotai Csaba séf közreműködésével készítsem el újra a díjnyertes burgeremet. Amúgy is szeretek olyan emberekkel találkozni, akik figyelemmel kísérik a munkásságomat.

A család nagyon kedves volt, a két kisgyerek pedig igazán helyes. A kislány azt is elárulta, hogy kedvence a virsli tejföllel, a kisfiú pedig saját kis kertet nevelget. Szóval igazi gourmet gyerekekről van szó” – mesélte nevetve Regi, aki nem csak konyhatündér, de a legkisebbek nyelvén is ért. Nem is csoda, hiszen a szépség elárulta, imádja a kölyköket és bízik benne, hogy egyszer majd neki is egy hasonlóan szép családja lesz.

Az étterem harcosai első évada végéhez közeleg, de nem kell csüggedni a rajongóknak, hiszen nemsokára újra bepillanthatnak egy profi konyha hétköznapjaiba!

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.