Dér Heni kirobbanó formájának titka

A különleges hangi adottságokkal rendelkező énekesnő, Dér Heni karrierje évek óta töretlen. Épp hogy csak végzett legújabb albumának stúdió munkálataival, máris egy újabb nagy dobásra készül. Ám ahhoz, hogy a gyönyörű énekesnő karrierje ilyen fényesen ragyogjon rengeteg energiára, valamint tökéletes testi, mentális és lelki harmóniára van szüksége. A vibráló energiákkal rendelkező énekesnő elárulta nekünk sikerének hátterét, valamint a természetes életmód elkötelezett híveként beavatott minket hibátlan alakjának és egészségének titkába!

A siker útján: az első szólóalbum

„Ez számomra most egy tökéletes időszak. Egy régóta dédelgetett álmom válik éppen valóra, hiszen már gyártás alatt van az első szólóalbumom, az Intró. Rengeteget dolgoztunk, hogy ez a lemez megszülessen, hosszú hónapokat töltöttünk a stúdióban, így most fantasztikus érzés, hogy hamarosan végre a kezemben tarthatom a kész művet. Közben zajlott a nyári turné, így néha bizony nem volt könnyű, hogy mindent összeegyeztessünk, de úgy érzem sikerült végül mindenhol maximálisan helytállni. Sokszor napokig szinte ki sem mozdultunk a stúdióból, ahol gőzerővel zajlott a műhely munka, melynek minden percét élveztem, aztán rohantunk egy-egy fellépésre, az ország legkülönbözőbb, leggyönyörűbb pontjaira. Ám a turné, illetve lemezmunkálatok befejeztével sincs idő a pihenésre, hiszen egy újabb nagyszerű feladat vár rám, ugyanis idén is indulok az Eurovíziós dalfesztivál hazai mezőnyében. Így a napokban újra stúdióba vonultam, immáron a dalfesztiválra készített dalommal”– árulta el Heni.

dér heni2

Heni egészségének és kirobbanó formájának titka

„Nagyon fontos számomra az egészséges életmód, a rendszeres, intenzív mozgás és az egészséges táplálkozás. Nem vagyok semmilyen fogyókúra híve. Úgy gondolom, hogy alapvetően szerencsés genetikai adottságokkal rendelkezem, így azt ehetek és akkor, amikor csak kedvem tartja. Az egyetlen, amire azonban ügyelek, hogy rengeteg folyadékot, és friss gyümölcsöt, valamint zöldséget fogyasszak, illetve az ételeket minőségi, válogatott alapanyagokból készítsem. A mozgás pedig mindig is lételemem volt, egyszerűen imádok sportolni, ha tehetem, akár hetente 4-5 alkalommal is edzem. A sport nemcsak egészségem szempontjából fontos, hiszen a folyamatos koncertezés, munka miatt elengedhetetlen, hogy állóképességem, erős immunrendszerem legyen. Leginkább a szabadsúlyos, funkcionális edzést kedvelem. Személyi edzőm, Kárpáti Andrea mindig gondoskodik is a változatos, intenzív mozgásról, gyakran futunk a szabadban, de a fegyenc edzés, vagy a trx sem áll tőlem távol. Sőt, ha egyszer beköszönt egy kicsit nyugodtabb időszak az életemben, szívesen indulnék újra a Spártai versenyen, hiszen egy ilyen megmérettetés rengeteg erőt és motivációt ad számomra. Ehhez az intenzív életvitelhez, amit folytatok a rendszeres mozgás mellett nagyon sok vitaminra és tápanyagra van szükségem, hogy folyamatosan pótolni tudjam szervezetem készleteit. A gyógyszertárban kapható táplálékkiegészítők és vitaminok sajnos nem bizonyultak elégségesnek, ám szerencsére rátaláltam egy különleges multivitamin- komplexre, a „Spártai Szuper Multi”-ra, amelynek segítségével mindig formában és egészségben tarthatom magam még a legintenzívebb időszakokban is!” – meséli lelkesen Heni.

Fotó: Super TV2

 

Forrás: