Dér Heni boldogsága – Vetélése után jön a második gyermeke

Dér Heni pokoli időszakot élt át két és fél éve: elvesztette héthetes magzatát. A férje, Bakos Gergő mentette meg az életét. Most azonban az énekesnő óriási ajándékot kapott a sorstól: ismét várandós.

A vetéléskor Heni összeesett a fürdőszobában, és csak a párja gyors reakciójának köszönheti, hogy a lelki traumán kívül fizikailag nem szenvedett maradandó károsodást – számol be a Blikk.

„Ahogy beléptem a kádba, hatalmas fájdalmat éreztem. Geri bejött a fürdőbe, és látta, hogy ájultan fekszem. Azt éreztem, nagyon álmos vagyok, aludnom kell. Gergő végig próbált szóval tartani. Egy óra alatt értünk be a kórházba. Iszonyatosan fáztam, de azt gondoltam, csak azért, mert vizes volt még a hajam, de ez már a belső vérzés volt. (…) Azonnal toltak a műtőbe” – mondta idén áprilisban, Hajdú Péter műsorában Dér Heni.

A fájdalmas veszteség után az első csoda hamar bekövetkezett: alig egy évvel a baba elvesztése után, 2021 májusában megszületett a házaspár első közös gyermeke, Bendegúz. Talán éppen azért foganhatott meg olyan hamar a kisfiú, mert Gergő szilárd lelki támasza volt Heninek, és egyikük sem görcsölt rá a vetélés utáni teherbeesés esetleges kockázataira. A szőke, kék szemű, egészséges és nyugodt kisfiú pedig annyi boldogságot hozott az életükbe, hogy még csak három hónapos volt, amikor Heniék úgy döntöttek, jöhet a következő baba!

A próbálkozásaiknak pedig meg is lett a gyümölcse: Heni kedden jelentette be, hogy idén karácsonykor már négyen voltak a fa körül.

„Ki mit kapott karácsonykor? A mi Jézuskánk úgy megáldott minket, hogy az ajándéka be sem fért a fa alá, egyenesen a szívünkbe (alá) költözött” – osztotta meg boldogan az örömhírt az Instagramon, amihez egy családi fotót is mellékelt.

A képen jól látszik, hogy Heninek már szépen kerekedik a pocakja, így vélhetően tavasszal vagy nyáron érkezik Bendegúz kistestvére, akinek a neme egyelőre titok. A Blikk kereste a boldog kismamát, de Heni udvariasan jelezte, hogy a családjára szeretne koncentrálni, így egyelőre nem nyilatkozik az ügyben.

Idén szeptemberben azonban már sejteni lehetett, hogy hamarosan jó hírt közöl, hiszen sokatmondó gondolatokat osztott meg a Mokkában a második baba esetleges érkezéséről.

“Nem szoktunk leülni és megbeszélni dolgokat, így jött Bendegúz is. Úgyhogy nagyon bízom benne, hogy hamarosan erről is beszámolhatok, de nincs görcs, nincs bennünk az, hogy előre meg kell tervezni, hogy még kijövök három klippel és utána majd tervezhetjük a gyerkőcöt. Ha jön, akkor gyönyörűen be lehet tervezni azt is az élet mindennapjaiba” – mondta akkor a boldog kismama.

Olvasd el ezt is!

Dér Heni gyerekkorában élte át, milyen a háború

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.