Daniel Radcliffe és a vodka serlege

A Harry Potter-t megformáló színész Daniel Radcliffe nem volt alkoholista, de saját bevallása szerint közel állt hozzá. Mostanság inkább csendes életet él barátnőjével.

Daniel Radcliffe 11 éves volt, amikor a Harry Potter filmek kapcsán a világ leghíresebb gyermeksztárja lett. A hírnév azonban erősen kihatott a fiatal színész magánéletére. Radcliffe saját maga generálta az alkoholtól való függését, amikor megpróbálta a „híres emberek életét” élni. Az elmúlt év augusztusa óta nem támaszkodik már annyira az alkoholra.

A döntése időpontja egybe esett a barátnőjével kezdett kapcsolat időpontjával. A színész ma már inkább a csendes bulizások híve. Egyre jobban megfelelt az önelégült, whiskyt imádó, bulizó sztár képének. „Csak annyira függtem az alkoholtól, hogy élvezzem a dolgokat.” – mondta a GQ magazinnak adott interjújában – „Kellet néhány év, mire rájöttem, hogy ez a fajta élet nem fekszik nekem.”

8gqd5sue

Radcliffe a 21. születésnapját az Oroszországi Szentpéterváron ünnepelte egy üveg vodka társaságában. Most már inkább tölt el csendes estéket a barátnőjével Chelsea-ben vagy New York-ban. „Manapság inkább csak élvezem a tényt, hogy van egy barátnőm, és nem vagyok folyamatosan totálisan készülve.” – folytatta a színész.

„Bármennyire is szeretném, én nem vagyok olyan ember, aki elmegy szórakozni és megiszik pár pohár italt, amitől jól érzi magát. Ez nálam nem működik. Inkább csak otthon ülök és olvasok vagy elmegyek vacsorázni egy barátommal. Nem szégyen a nyugodt élet. Ezt próbáltam megvalósítani az utóbbi időben.” – mesélte tovább Radcliffe.

Radcliffe azt tanácsolná a fiatalabb önmagának, hogy „Ne próbálj olyan erősen az lenni, aki nem vagy.”

Daniel Jacob Radcliffe Londonban született 1989. július 23-án. J.K. Rowling Harry Potter regénysorozatának a filmváltozata hozta meg számára az ismertséget. Radcliffe öt éves kor óta színész akart lenni. Első szerepét a BBC Copperfield Dávid adaptációjában kapta meg. Chris Columbus több hónapos keresgélés után találkozott vele és rögtön megkapta Harry Potter szerepét.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.